• Nedavno
Dvostrane police za odlaganje, 5-slojna velika polica supermarketa, 55.1 in visoka metalna regalna jedinica za organizaciju garaže kuhinjske trgovine, svaki sloj opterećenja 90kg

Dvostrane police za odlaganje, 5-slojna velika polica supermarketa, 55.1 in visoka metalna regalna jedinica za organizaciju garaže

Zahvalnost:
KM 46.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brza instalacija-metalne police za skladištenje imaju poseban dizajn međusobnog zaključavanja kako bi se brzo sastavile, a paket je takođe došao sa gumenim i rukavicama za rukavice kako bi se sastavilo mnogo lakše, nisu potrebne matice ili zavrtnji.Bilo da planirate urednu kuhinju ili visoko funkcionalnu garažu, ovakva polica je suštinski dodatak.Ova jednostavna, ali praktična polica savršena je za kućnu ili komercijalnu upotrebu kao što su garaža, alatnica, skladište, ostava, kancelarija, izložba, supermarket itd. Visina svakog sloja nije podesiva samo pomeranjem prečke gore ili dole kako bi se zadovoljile različite visine različitih objekata potrebnih.9 inches Packing lista : velika polica x1putovanje za montažu x1struktura police1 dvostrana glavna polica + 2 dvostrana pod-polica kako razlikovati glavni okvir/pod-okvir?Glavni okvir ima jednu kolonu više od podokvira, a samo jedan glavni okvir je potreban prilikom kombinovanja, a ostali su podokviri.Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas na vrijeme, mi ćemo aktivno odgovarati za vas. Visina svakog sloja nije podesiva samo pomeranjem prečke gore ili dole kako bi se zadovoljile različite visine različitih objekata potrebnih. Uštedite investicione troškoveoblika : prodajemo samo police i ne uključujemo druge displeje ili dodatnu opremu.Police za skladištenje-police za teške uslove rada su pogodne za kuhinju, teretanu, dnevni boravak, garažu, spavaću sobu, skladište, podrum, radna mjesta itd. Gumene noge uvelike štite pod od ogrebotina i čine samu policu stabilnom. Izdržljiv čelični okvir - cijeli okvir ove police za skladištenje je napravljen od čelika za teške uslove rada koji je čvrst i dovoljno izdržljiv ne samo da cijeloj konstrukciji i stvarima na njemu pruži snažnu podršku, već i održava otpornost na rđu i služi duže vrijeme.Naša prodavnica ima razne proizvode koje možete izabrati. Brza instalacija-metalne police za skladištenje imaju poseban dizajn međusobnog zaključavanja kako bi se brzo sastavile, a paket je takođe došao sa gumenim i rukavicama za rukavice kako bi se sastavilo mnogo lakše, nisu potrebne matice ili zavrtnji. Metalna regalna jedinica od 5 nivoa ne samo da proširuje vaš skladišni prostor, čini vaš dom čistim i urednim, vaš je najbolji izbor.9 inče363 * 80 * 140cm / 142. Police za skladištenje-police za teške uslove rada su pogodne za kuhinju, teretanu, dnevni boravak, garažu, spavaću sobu, skladište, podrum, radna mjesta itd. Podesiva jedinica za police za garažu možete koristiti svoju maštu da prilagodite vlastiti prostor. Snažan kapacitet i zaštitne gumene noge maksimalni kapacitet nivoa je 330 lbs.

Više detalja

Name:
supermarket shelf
Material:
metal
size:
273*80*170cm / 107.5*31.5*66.9 inches:
363*80*140cm / 142.9*31.5*66.9 inches:
Packing list:
Large shelf x1:
Assembly Instruction x1:
Combination shelf structure:
1 double-sided main shelf + 2 double-sided sub-shelf :
How to distinguish main frame/sub-frame?:
The main frame has one more column than the sub-frame, and only one main frame is needed when combining, and the others are sub-frames. Save investment costs:
Notice:
We only sell shelves and do not include other displays or accessories.:
Due to manual measurement, there will be an error of about 2-3 cm, please understand.:
Our store has a variety of products for you to choose from.:
If you have any questions about the product, please contact us in time, we will actively answer for you. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.