• Nedavno
Winsome wood Studio Police, med & Wood misija Police, prirodni

Winsome wood Studio Police, med & Wood misija Police, prirodni

Zahvalnost:
KM 38.85

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Proizvod 1 : 4-slojna polica za knjige nudi klasični casual stil. Proizvod 1 : izrađen od čvrstog bukovog drveta sa toplim medom. Proizvod 1 : pravougaone police sa stranama u stilu merdevina i uskim zadnjim šinama. Proizvod 1 : dostupni su odgovarajući računarski sto, ugaoni sto, stalak za štampač, ormarić za datoteke i polica za knjige. Proizvod 2 : 4-slojna sklopiva polica je lagana za lako premještanje i trgovine ravne. Proizvod 2 : izrađen od punog bukovog drveta sa prirodnom završnom obradom. Proizvod 2 : letvice sa letvicama u Misijskom stilu i otvorena leđa nude lagan, prozračan izgled. Proizvod 2 : prostrane police sadrže knjige, kolekcionarske predmete, kuhinjske predmete i drugo. Proizvod 1 : 4-slojna polica za knjige nudi klasični casual stil. Proizvod 1 : izrađen od čvrstog bukovog drveta sa toplim medom. Proizvod 1 : pravougaone police sa stranama u stilu merdevina i uskim zadnjim šinama. Proizvod 1 : dostupni su odgovarajući računarski sto, ugaoni sto, stalak za štampač, ormarić za datoteke i polica za knjige. Proizvod 2 : 4-slojna sklopiva polica je lagana za lako premještanje i trgovine ravne. Proizvod 2 : izrađen od punog bukovog drveta sa prirodnom završnom obradom. Proizvod 2 : letvice sa letvicama u Misijskom stilu i otvorena leđa nude lagan, prozračan izgled. Proizvod 2 : prostrane police sadrže knjige, kolekcionarske predmete, kuhinjske predmete i drugo.

Više detalja

Izbor kupaca

POLICE, WIRESTART48X24BK

KM 1.33

Alera SW504824 BA početni set žičanih polica, 48"Š x 24"D x 72" v, četiri police, Crni antracit Crni antracit : NSF certificiran i za mokra i za suha okruženja Brodovi po UPS tlo, pogl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.