• Nedavno
Fizzoqi boja višeslojni stalak za skladištenje, višenamjenski polica organizatora za igračke i grickalice, mogu se postaviti u dnevnu sobu, spavaću sobu, vrtić itd.

Fizzoqi boja višeslojni stalak za skladištenje, višenamjenski polica organizatora za igračke i grickalice, mogu se postaviti u dnevnu

Zahvalnost:
KM 38.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Visokokvalitetni materijal】 Organizator skladištenja izrađen je od plastične, izdržljive i dugotrajne dizajnere za odvod prolivu, kolica za pohranu sadrži antikorozivnu akumulaciju protiv vode i lako se čisti . 【Savršeni dizajn mogu lisirati kolica za pohranu Pozdravite visoko opterećene nosivosti, ali se može lako premjestiti. Višeslojni dizajn, držite stvari koje se organiziraju. Površina : 16.1 "* 10.2" * 48.8 ". 【Širok raspon upotrebe】 Kotrljač za skladištenje koji može biti široko pogodan za dom Uzak prostor Dnevno pohrana kao kupaonica, rublje, kuhinja; koja se može koristiti za skladištenje tuš kabine, šampona, ručnika, kozmetike, toaletnog papira, deterdženta, grickalica, itd. 【Instalacijskih uputstava】 Svaki proizvod dolazi s instalacijom Upute koje su jednostavne za razumijevanje. Ako naiđete na probleme u instalaciji, možete se savjetovati sa nama i mi ćemo vam odgovoriti po prvi put. Imate li pitanja? , kolica za pohranu sadrži antikorozivnu akumulaciju protiv vode i jednostavno za čišćenje . 【Savršeni dizajn】 Kolica za pohranu mogu izdržati visoki kapacitet opterećenja, ali mogu se lako premjestiti. Organiziranje višeslojnih, zadržite veličinu stvari. 16.1 "* 10.2" * 48.8 ". 【Širok raspon upotrebe】 nosač za valjanje koji može biti široko prikladan za kućni uski prostor dnevno spremište poput kupatila, veša, kuhinja; koji se može koristiti za pohranu gela za tuširanje, šampon, ručnike, kozmetiku, toaletni papir, deterdžente, grickalice, pića, voće, itd. 【Upute za instalaciju】 Dolazi s uputama za ugradnju, koje su lako razumjeti. Ako naiđete na probleme u instalaciji, možete nas savjetovati i odgovorit ćemo na vas po prvi put . 【Usluga nakon prodaje】 Nakon primitka proizvoda, prvo provjerite. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite našem prodajnom timu, a mi ćemo vam pomoći u roku od 24 sata . Poštovani kupci, dobrodošli u moju trgovinu, mi ćemo vam pružiti visokokvalitetnu uslugu, želim vam Sretan kupovinski proizvod ● Specifikacije : Naziv proizvoda : Organizator Polica / Skladištenje : Modern Minimalistički Stilletype : Neumjenski Tip : Neutematerijal : Fotografska površina : 16.1 "* 10.2" * 48.8 "Primenljiva mesta : Početna Uski prostor Dnevni list Kao i kupaonica, spavaća soba, radna soba, kuhinja, praonica rublja i tako na.customer servis : Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, možete nas kontaktirati e-poštom, dat ćemo vam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.