• Nedavno
Kawani Božić okrugli stolnjak 60 inčni Sretna Nova Godina stolnjak Božić zima snjegović sob poliester Tabela Cover Božić dekorativni za zimski odmor kuhinja Party unutarnji i vanjski

Kawani Božić okrugli stolnjak 60 inčni Sretna Nova Godina stolnjak Božić zima snjegović sob poliester Tabela Cover Božić dekorativni

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Dobar materijal】 : Božićni crveni okrugli stolnjak izrađen je od poliestera i ne sadrži jake hemikalije i ne bledi lako. Dovoljno izdržljiv za višekratnu upotrebu u zatvorenom i na otvorenom.Ovaj okrugli stolnjak ima prečnik približno 60 inča. 【Jedinstveni dizajn】 : naše Božićne stolne krpe su dizajnirane sa jedinstvenim uzorcima snjegovića i jelki, jasno odštampanim i punim Božićne atmosfere, izgledaju slatko i zabavno i odražavaju izuzetan ukus života. Dajte svom stolu novi izgled za Božić. 【Efikasna zaštita】 : naši stolnjaci za Božić i Novu godinu ne blijede lako, a ova poliesterska tkanina lako i brzo uklanja mrlje i tekućine. Zaštitite svoj radni sto od ogrebotina, tačaka i sunčeve svjetlosti. 【Široko korišteno】 : ovaj Božićni stolnjak za sobove s nježnom teksturom i živopisnim oblikom pogodan je za razne prilike Božića, a savršen je ukras za restorane, blagovaonice, dnevne sobe, zabave, okupljanja i tako dalje. Istovremeno, može se koristiti i kao poklon za rodbinu i prijatelje. 【Lako se čisti】 : tačke tečnosti mogu se brzo ukloniti vlažnom krpom ili salvetom. Božićni stolnjaci mogu se prati u mašini ili ručno, ručno je najbolji izbor, bez izbjeljivača, malo peglanja ili bez peglanja. Naš božićni stolnjak dizajniran je s jedinstvenim motivom, dodajući svijetli dodir boje u vaš dom, impresionirajući goste i porodicu i čineći ljude sretnima. Svestrane i elegantne stolnjake mogu zadovoljiti vaše potrebe, a mogu se koristiti i kao poklon za rodbinu i prijatelje za Božić ili zimu u raznim prilikama. Specifikacija : - Materijal : Poliester-Oblik : Okrugla-Veličina : 60 inča(152 cm) izuzetna izrada : koristeći štampu visoke definicije, slika je jasna i lijepa. Proces finog šivanja koristi se za osiguranje lijepog izgleda i bez labavih niti. Savršeno Zaštitite svoju radnu površinu : kada se tečnosti kao što su voda, vino, pića prolije na sto, mogu se brzo obrisati vlažnom krpom ili salvetom. Široko korišten : naš božićni stolnjak pogodan je za Božić i razne prilike kao što su Trpezarijski stolovi, kafići, restorani, zabave, okupljanja, praznične zabave, banketi itd. Ona ispunjava vaš sto sa srećnom atmosferom Božića dok ga štiti. Prijateljski podsjetnik : proizvod uključuje krpu za okrugli sto od 60 inča, ručno izmjerenu i izrezanu, može postojati 1-2 cm error.It ima šablon odštampan na prednjoj strani i bez šare na poleđini. Imajte na umu da može postojati razlika u boji zbog različitih monitora i pretraživača.

Više detalja

-Material:
Polyester
-Shape:
Round
-Size:
60 Inch(152cm)
Exquisite craftsmanship:
Using high-definition printing, the picture is clear and beautiful.:
The fine sewing process is used to ensure a beautiful appearance and no loose threads.:
Perfectly protect your desktop::
When liquids such as water, wine, beverages spill onto the table, they can be quickly wiped off with a damp cloth or napkin.:
Widely used:
Our Christmas tablecloth is suitable for Christmas and various occasions such as dining tables, cafes, restaurants, parties, gatherings, holiday parties, banquets, etc. It fills your table with the happy atmosphere of Christmas while protecting it.:
Friendly reminder:
Product includes a 60 inch round table cloth, hand-measured and cut, there may be a 1-2 cm error.It has a pattern printed on the front and no pattern on the back.:
Please understand that there may be color difference due to different monitors and browsers.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.