• Nedavno
Kanobi svijeća Co. Mirisna soja svijeća: svi prirodni sojin vosak, ftalatni premium miris, pamuk bez olova i bez cinka, dugotrajan, čisti opekotina.

Kanobi svijeća Co. Mirisna soja svijeća: svi prirodni sojin vosak, ftalatni premium miris, pamuk bez olova i bez cinka, dugotrajan,

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ugodno i toplo : Duvanska cesta sadrži spoj kabine-esque iz duhana cijevi i vanilije. 100% svi prirodni sojinski vosak, ftalatni premium miris, pamučni vili bez olova i bez cinka. Amber Jar pomoći će da zaštiti vosak iz UV zraka i povećati dugovječnost mirisa. Zalihe izvedene od američkih proizvođača i poljoprivrednika, ručno u SAD-u. 9oz, 55-satno vrijeme sagorijevanja, svaka svijeća je dugo paljenje, čisto paljenje i ne emitira crni dim. Možda je to zato što svakodnevno stižemo u pljačku u mirisu vrućih sipanih svijeća. Ili, samo možda, jer održivost našeg proizvoda čini da osjećamo toliko lakši. Ali, to bi mogao biti svježi miris morskog Kelp-a u trenutku kad krenemo vani. Ili, lajanje morskih lavova koji se uklanja na dokovima. Zvuk automobila koji se rumi niz pristanište. Brodska svjetla blistaju u sumrak. Kokice. Oduševljeni kupci. Veliki susjedi. Dobar veselo. Sreća.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.