• Nedavno
Novorođena fotografija zamotana elastična mališana fotografija s pucanjem rekvizita zamotana meko i udobna

Novorođena fotografija zamotana elastična mališana fotografija s pucanjem rekvizita zamotana meko i udobna

Zahvalnost:
KM 5.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od visokokvalitetnih svila i satenih materijala, mekog, prozračnog, nema iritacije, povrća za kožu za bebe. Višenamjenski omot za bebe, mogu se koristiti kao dječji rekvicirati, ćebad, deke za bebe, itd. Odlična dječja fotografija rekvizita, pogodna za bebe od 0-3 mjeseca, savršeno pogodna za dječake i baby Gilrs. Idealan izbor za vas dajete svoju bebu poklon, pogodan za rođendane, zabave i fotografiju. Omotače drži bebu gužvu lijepo i tijesno da bi se osjećali kao da su u maternici i stvaraju nevjerojatne slike. Napravljen od visokokvalitetnih svila i satenih materijala, mekog, prozračnog, nema iritacije, povrća za kožu za bebe. Višenamjenski omot za bebe, mogu se koristiti kao dječji rekvicirati, ćebad, deke za bebe, itd. Odlična dječja fotografija rekvizita, pogodna za bebe od 0-3 mjeseca, savršeno pogodna za dječake i baby Gilrs. Idealan izbor za vas dajete svoju bebu poklon, pogodan za rođendane, zabave i fotografiju. Omotače drži bebu gužvu lijepo i tijesno da bi se osjećali kao da su u maternici i stvaraju nevjerojatne slike. Specifikacija : Novorođena fotografija Foto Prop Wram Material : svile i satensexpanded Dužina : cca.40cm / 63inexpandirana širina : cca.40cm / 15.7 Iinemiip Starost : 0-3 mjeseca (samo za referentnu stranicu) Spisak paketa : 1 x Novorođena fotografija NAPOMENA : 1. Molimo dopustite grešku 1-3 CM zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Više detalja

Item Type:
 Newborn Photography Photo Prop Wrap
Material:
Silks and SatinsExpanded Length
Expanded Width:
Approx.40cm / 15.7in
Appropriate Age:
0-3 months old(for reference only)
Package List:
1 x Newborn Photography Wrap
Note:
1.Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.