• Nedavno
Eurobuy Mjesečna prekrivačica za bebe, novorođenče Flannel Fleece mekana djevojačka prekretnica za djevojčicu ili dječak Fotografija pozadina foto-prop sa okvirima 39in x 47in

Eurobuy Mjesečna prekrivačica za bebe, novorođenče Flannel Fleece mekana djevojačka prekretnica za djevojčicu ili dječak Fotografija

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fleece, flanel. Višenamjenski pokrivač - ne samo prekretni pokrivač, takođe se može koristiti za debljinu, krevetić, swadgling / Cuddling pokrivač, matiranje vremena za trbuh, kolica, prekrivač, klimatiziran, klimatiziran, atkl. Supersoft Flannel - Well- Napravljen od flanela visoke klase, ultra-meka, litve, prozračne i udobne; Termalna pokrivačica čuva bebu toplu i ugodnu, dok nema nikakve mogućnosti alergijskog problema ili iritacije kože kada dodirne bebe osjetljive kože. Savršena veličina - Ovaj pokrivač mjeri 39.4inch x 47.2inch, dovoljno je veliko i nudi dovoljno prostora za snimanje dragocjenih sjećanja kao bebe. Izgled uzorka sa cvjetnim gipkim i uglovima Krila print čini vašu bebu divnijom. BABY Photography Decu s 2 rekvizite - ovaj prekrivač prekretnica sa mjesecima i godinama za snimanje rasta, dolazi s dva rekvizita za bonus okvir koji radi kao što je marker olovka za zaokruživanje broja. Savršen poklon za tuširanje - odlična dječja poklona za novorođenčad registar tuša i nove mame. Mjesečna prekrivačica idealna je poklon tuša za očekivane mame. Specifikacija : boja : ružičasta : flannelproduct veličine : 100cm * 120cm / 39.4inch x 47.2inchusing savjeti : zabrinut će se za snimanje za snimanje s prijateljima koje vole i zabrinute i na društvenim medijima, kao i na društvenim medijima da pokažu Vaša sreća.Baby sestrinki poklopac : Vrlo korisno za njegu bebe kod kuće ili na otvorenom. Baby tuš pokrivač : Nakon tuširanja, beba bi mogla sjediti na njemu i moći osjetiti njegov rast nakon dana. Molim te, dopustite 1-3cm (0,4-1,18 ") Zbog ručnog mjerenja i lagane varijacije boja za različite postavke zaslona. Hvala za svoje razumijevanje, lijep dan! Paket uključuje : 1 x Fotografija za bebe 1 x Star Prop 1 X Cloud Prop.

Više detalja

Color:
Pink + White
Material:
Flannel
Product Size:
100cm * 120cm / 39.4inch x 47.2inch
Using Tips:
Baby Photo Blanket:
record every moment of
baby's growth, share photos with friends relatives who love and care:
your baby, and also on social media to show your happiness.:
Baby Nursing Cover:
very useful and covenient for you nursing your baby at home or outdoor.
Baby Shower Blanket:
after taking shower, baby could sit on it and play, you could feel his growth day after day.
Note:
 
Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
Thank you for your understanding, nice day!:
Package Includes:
1 x Baby photography blanket :
1 x Star prop :
1 x Cloud prop:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.