• Nedavno
SofAlk antibakterijski ugljen mini telefon odmor na rame | Fiksna telefonska oprema

SofAlk antibakterijski ugljen mini telefon odmor na rame | Fiksna telefonska oprema

Zahvalnost:
KM 9.07

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pruža olakšanje vašem vratu i ramenu prilikom razgovora na telefonu sa udobnom, jastukom od plastike za neklizajuću ugljenu koja drži vaše ruke besplatno. Uključuje antimikrobna zaštita koja će vam pomoći da vam ostavi rame čisti. Lako se uklapa u većinu drvenih ravnih zadnjih telefona ili bežičnih telefona i lako se montiraju sa samoljepljivim leđima. Savršeno za brze okruženja, mini mekač? Odmor omogućava brže odgovore od stavljanja na slušalice. Dizajniran da pomogne ublažavanju umora vrata i ramena koji su često povezani sa slušalicama za uvlačenje između ramena, vrata i uha. 1 telefon za odmor. 1 telefon za odmor. Držite ruke besplatno kad razgovarate telefonom, smanjite umor i pružite udoban jastuk u ramenu, vratu i uhu. Dizajniran da stavlja na većinu drvenog drvenog drvenog leđa i bežičnih telefona.

Više detalja

Izbor kupaca

Mvox USB zvučnik

KM 11.25

USB komplet za otkazivanje sa bukom za besplatne Vo IP pozive Čujem i čuti se glasno i jasno s ovim prenosnim, plugiplay USB kompletom zvučnika Uključuje USB zvučnik i slušalica To je

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.