• Nedavno
Umiriko napušta bocu za boce sa slamkom 20 oz za dječje dječake djevojke, nepropusno izolirano nehrđajući čelik, dvostruki zid, termo krigla, sportska boca (20240779)

Umiriko napušta bocu za boce sa slamkom 20 oz za dječje dječake djevojke, nepropusno izolirano nehrđajući čelik, dvostruki zid, termo

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Držite toplo ili hladno】 Umiriko Sportska boca vode Unutarnjeg dijela od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika sa slojem za toplinski izolacijski sloj i sloj za zaključavanje vakuuma za poboljšanje efekta hladnog i toplote. Pri čišćenju, prvo koristite neutralnu deterdžentsku i toplu vodu za čišćenje, ne koristite alkalnu izbjeljivač, hemijske maramice i ostale sredstva za čišćenje; Nadalje, ne trljajte čajnik oštrim predmetima, što može prouzrokovati da ispis padne; Konačno, ne perite se duže vrijeme natapanje u vodi (ne više od 30 minuta) lako prouzrokovati da ispis padne (savjeti : Kada se položaj za ispis pogura zbog natapanja u vodi, nemojte pročistiti rukama Napravite ispis. Kada dodajete kipuću vodu na čašu, ne bi trebalo biti previše puna da se spriječi prelijevanje kraljeva. 7 OZ dječji boca za boce sa slamnim poklopcem, otpornosti na curenje, vakuum izolirani nehrđajući čelik, dvostruki zid, termo šolja za žene MUŠKE METERSIONS1. Maloljetnici bi trebali koristiti pod vodstvom roditelja ili nakon upozorenja. 【Upute】 ①. Napomena : Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta, molimo vas da dopustite neznatna razlika u boji!. Dakle, može se postaviti na oko 45 ° C 10 sati i 10 sati i Na oko 65 ° C 6 sati. Nakon dodavanja kipuće vode u čašu, nemojte koristiti slamke prilikom pijenja kako bi se spriječili opekotine. Nemojte ga koristiti u druge svrhe osim hladne i toplote. Dodajte kocke leda da biste ga sačuvali. 【Fleksibilna upotreba】 Naše boce od nehrđajućeg čelika dizajnirane su sa slamnim poklopcem i odvojivim čepovima za boce čineći ih idealnim za nošenje, bilo u kancelariji, školi, teretani, joga, ili kada ste van i o vani i o bilo kojoj aktivnosti na otvorenom kao biciklizam, trčanje, planinarenje, ruksak ili kampovanje. 【Fleksibilna upotreba】 Naše boce od nehrđajućeg čelika dizajnirane su sa slamnim poklopcem i odvojivim čepovima za boce čineći ih idealnim za nošenje, bilo u kancelariji, školi, teretani, joga, ili kada ste van i o vani i o bilo kojoj aktivnosti na otvorenom kao biciklizam, trčanje, planinarenje, ruksak ili kampovanje. Dodajte kocke leda da biste ga sačuvali. Oni su takođe sjajna ideja za poklon. 【Materijal za hranu】 Termos boca sa vodom izrađena je od 304 materijala od nehrđajućeg čelika + rijani šarmu PP + silikon od hrane. Nakon pjevanja, čajnik bi trebalo da se prirodno osuši, a položaj pjenjenje bit će obnovljen izvorni izgled) 7. Da biste spriječili curenje, pričvrstite poklopac u smjeru kazaljke na satu u smjeru kazaljke na satu kada se čaša bude nagnuta. 【Kreativni dizajn】 Naša termalna boca nije samo izdržljiva, već i vrlo simpatična, šik i elegantan! Lijepi i jedinstveni dizajni na bocama čine ih savršeno prilagođenim za žene i muškarce, odrasle, tinejdžere i djecu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.