• Nedavno
Vakuumska tikvica sa filtrom čaja i punjivom metalnom olovkom 2in1 za ljubavnika, muškarce, žene-srebro

Vakuumska tikvica sa filtrom čaja i punjivom metalnom olovkom 2in1 za ljubavnika, muškarce, žene-srebro

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Praktična olovka : Prekrasna srebrna boja i upleteni dizajn nadopunjuju se međusobno, čineći da se šešir osjeća zastarjelo. Kada ga trebate koristiti, izvucite poklopac olovke za pisanje, prekrijte futrolu za olovke, ubacite je u džep lako i brzo i zamijenite ga novim puniteljem 0,5 mm nakon upotrebe. Svrha : Savršeno i ubrzano za poklon koji daje izvršni direktor, policiju, prijatelje, suradnike i voljene za potpisivanje, crtanje i novinarstvo. Ljeti možete koristiti vakuumsku tikvicu za popunjavanje ledene vode ili kockice leda. Sve dok ga nosite sa sobom, možete ga piti gdje god da krenete. Uvezena jela od nehrđajućeg čelika, dvostruka vakuumska struktura od nehrđajućeg čelika, dvostruka vakuumska struktura od nehrđajućeg čelika. Prednost : Filter za čaj u čaši može filtrirati lišće čaja, a nećete piti čajne dregove prilikom pijenja. Prednost : Metalna olovka za dopunu su zamjenjivi, ne brinite o korištenim vremenom! Tanka, ali lijepa težina, a možete ga lako pričvrstiti na džepove ili bilježnice. Zašto obični dopisnici stavljamo zajedno da napravimo poklon paket? Želite li doživjeti drugačiji osjećaj rituala? Kada date poklone, pokažite svojim prijateljima plemstvo i luksuz kao i vaš velikodušni karakter i elegantan temperament. Možete uživati ​​u hladnom osjećaju u bilo kojem trenutku. Zimi možete ispuniti topla voda i piti vruću vodu u bilo kojem trenutku. Pokazuje vaše namere svojim prijateljima. Može se koristiti kao rođendanski poklon, dan godišnjice, dan učitelja, novogodišnji poklon i drugi važni praznici za roditelje, nastavnike, razrednike, sestre, prijatelji itd.100% zadovoljstvo : Ako niste zadovoljni bilo kojim proizvodom od bilo kojeg proizvoda SAD, molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Termos šalica od nehrđajućeg čelika : 50ml / 16oz Veličina : 65 * 235mm, visokokvalitetni nehrđajući čelik PP plastični termos bocu koristi se za očuvanje topline i hladnu izolaciju. Idealan poklon : Ova termos boca i metalna olovka su vrlo praktični i izdržljivi. [Metalna olovka] Materia : Držač olovke izrađen je od metalne boje za pečenje, a tijelo olovke je svijetlo, udoban osjećaj ruke. izolacijska kapa : Uvezena kapa pp čaše za hranu, odnosno materijal za izradu boca za bebe siguran je i zdrav; Koristi se s silikonskim brtvljenim prstenom za hranu kako bi se spriječilo curenje vode.

Više detalja

Izbor kupaca

Pomoćnik Yeti Cup, 1 ea

KM 3.00

Odvojiva čaša : čaša 5 unca koja je uvijek unutar dohvata vaše ramblerske boce 18 / 8 nehrđajući čelik : otporan na probijanje i hrđe od vrha do dna zahvaljujući svojoj kuhinjskoj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.