• Nedavno
500ml LED Inteligentna temperaturna temperatura Izolirana boca za vodu, nehrđajući čelik vakuumska čaša za kafu, termička vakuumska čaša za kućnu poslovnu upotrebu

500ml LED Inteligentna temperaturna temperatura Izolirana boca za vodu, nehrđajući čelik vakuumska čaša za kafu, termička vakuumska

Zahvalnost:
KM 9.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【LED displej】 Smart Cup, sa LED ekranom, dodirnite Prompt Temperatura vode u stvarnom vremenu. Rotacija od 360 stupnjeva bez brige o curedu vode. 【500ml Veliki kapacitet】 Ova čaša je oko 9,1x2,6 IN u veličini, malom i prenosivom. Kapacitet 500ml zadovoljava potrebe za pijenjem i jednostavan je za upotrebu. 【Dobar efekt očuvanja toplote】 Poklopac i usta šalice su čvrsto zezali, a efekt očuvanja topline je dobar. Može čuvati vaša omiljena vruća i hladna pića 12 sati. 【Materijal od nehrđajućeg čelika】 Ova čaša izrađena je od nehrđajućeg čelika, što je čvrsto i izdržljivo, nije lako hrđati, a ne starenje. 【Široka primjenjivost】 Vrlo prikladno za nošenje u svakodnevnom životu, kao što su trčanje, vožnja, čitanje, pseće hodanje, fitness, joga ili na otvorenom planinarenje, biciklizam itd. 【LED displej】 Smart Cup, sa LED ekranom, s LED ekranom Temperatura vode. Rotacija od 360 stupnjeva bez brige o curedu vode. 【500ml Veliki kapacitet】 Ova čaša je oko 9,1x2,6 IN u veličini, malom i prenosivom. Kapacitet 500ml zadovoljava potrebe za pijenjem i jednostavan je za upotrebu. 【Dobar efekt očuvanja toplote】 Poklopac i usta šalice su čvrsto zezali, a efekt očuvanja topline je dobar. Može čuvati vaša omiljena vruća i hladna pića 12 sati. 【Materijal od nehrđajućeg čelika】 Ova čaša izrađena je od nehrđajućeg čelika, što je čvrsto i izdržljivo, nije lako hrđati, a ne starenje. 【Široka primjenjivost】 Vrlo pogodno za nošenje u svakodnevnom životu, poput pješačenja pasa, fitness, joga ili vanjsko planinarenje, biciklizam itd. Specifikacija : Stanje : 100% Brend Newitem Tip : Izolirana boca za vodu : Nehrđajući čelik Color : Crna, bijela (neobavezno) Veličina : cca.23x6.5cm / 9.1x2.6 Inweight : cca.305g / 10.8 OZapacitet : 500ml Popis paketa : 1 x izolirana boca vode Napomena : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Insulated Water Bottle
Material:
Stainless Steel
Color:
Black, White(Optional)
Size:
Approx.23x6.5cm/9.1x2.6in
Weight:
Approx.305g/10.8oz
Capacity:
500ml
Package List:
1 x Insulated Water Bottle
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.