• Nedavno
Saira's čista bakrena boca - velika 32 oz - Pojačajte svoje zdravlje - Ogromne pogodnosti - ručno izrađeno za savršenstvo - Hydrized - Ayurvedska boca vode - Savršen način za hlađenje vode - Savršeno dizajn provale - savršeno za poklon Dizajn.

Saira's čista bakrena boca - velika 32 oz - Pojačajte svoje zdravlje - Ogromne pogodnosti - ručno izrađeno za savršenstvo - Hydrized

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Očistite svoju bocu - za vraćanje unutrašnjosti je 2 kašike koncentriranog limunovog soka, 1 šalica vode, trese 2 minute, dajte bilo kakvu tvrdoglavu površinu četkom za jelo / bocu, a četkica za jelo / boce Voda, osiguravajući da se sav kiseli ostaci opran. Savršeni poklon - Naša vrhunska kvaliteta bakrene vode za piće dolazi u premium paketu, što ga čini sjajnim poklonom za bilo koga. Pijte više Vodena boca za vodu čini vodu osvježavajućem. Prije upotrebe pročitajte čišćenje, upotrebu i upozorenje. Nema ništa važnije od vašeg zdravlja, počnite piti više vode. Ove čekiće dizajnerski bakrene boce nude definirajući rub stila i korisnosti. Nizak utjecaj, ogromne pogodnosti - nemojte koristiti plastične boce za vodu, oni mogu negativno utjecati na vaše zdravlje, radije upotrebljava bakrenu bocu koja će vam pomoći u razvoju vašeg dobrog zdravlja. Kada otvorite frižider i tu je čula soda koja vas zuri u lice, obojica znamo za šta ćemo doći, zar ne? Ne više. Ručno izrađen za savršenstvo -Saira's bakrena boca za vodu su ručno rađeni proizvod iz Indije. Ručno izrađen za savršenstvo -Saira's bakrena boca za vodu su ručno rađeni proizvod iz Indije. Kupite ga kao poklon za posebnu priliku. Prije upotrebe pročitajte čišćenje, upotrebu i upozorenje. To je 100% kvalitetno testirano i dostavlja se obećanjem 100% zadovoljstva. Predstavljamo vam jedini metal koji je sve putovao kroz istoriju, bez gubitka kredibiliteta. Visoki sjaj, primamljiv izgled čistog bakra naglašen je dinamičnim ugraviranim tekstom duž svih strana. Ayurvedski tekstovi spominju upotrebu bakrenih posuda za pitku vodu. Ayurvedhic bakarna boca - Ayurveda preporučuje skladištenje vode preko noći i pije ujutro kako bi dobio istinske koristi od bakrenih boca ili bakra. Dizajn nepropusno i bez ikakvog dizajna - naše bakrene boce dizajnirane su tako da se vrlo lako čiste. Očistite svoju bocu - za vraćanje unutrašnjosti je 2 kašike koncentriranog limunovog soka, 1 šalica vode, trese 2 minute, dajte bilo kakvu tvrdoglavu površinu četkom za jelo / bocu, a četkica za jelo / boce Voda, osiguravajući da se sav kiseli ostaci opran. Ova boca čini vodu toliko ohlađenom da će biti najzadovoljnija stvar koju ćete popiti cijeli dan! To čini dosadnim bez ukusinim vodama apsolutno oduševljenje! Pozdraviti se na taj grozni gasovit naduvan osjećaj. Uložite u svoje zdravlje. Pomaže vam da popijete više vode - za puno nas, pijući zdravu količinu vode svakodnevno može biti više od obale. Predstavljamo vam jedini metal koji je sve putovao kroz istoriju, bez gubitka kredibiliteta. Savršen način za hlađenje vode -sairove boce za vodu za bakar pomaže za duže vrijeme da ostane hladnije.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.