• Nedavno
Miir, izolirani uzgajivač za pivo

Miir, izolirani uzgajivač za pivo

Zahvalnost:
KM 29.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

) Growler drži vaše pivo hladno za 24+ sata. Ručno pranje preporučeno za dugoročno zadovoljstvo proizvoda. Registrirajte svoj kôd da biste iskusili priču koja stoji iza vaše kupovine. Trebate držati nešto vruće? Održava pića vruće do 12 sati. Svi MIIR proizvodi zagarantovani su da će biti besplatan 100 posto BPA. Čvrsto školjci praškasti premaz na obojenim močvarima dodaje prianjanje i štiti i čuva izgled vašeg proizvoda. Svi MIIR proizvodi zagarantovani su da će biti besplatan 100 posto BPA. Svi proizvodi MIIR-a dolaze sa ograničenim vijek trajanjima od oštećenja proizvođača. Veličina : drži 64oz (4 pinte) vašeg omiljenog napitka. Dovedite zabavu sa sobom sa 32oz ili 64oz Miir vakuumnim izoliranim uzgajivačem.) Growler drži vaše pivo hladno za 24+ sata. Sadrži poklopac kopče koji se na mjestu zaključava kad se otvori i ručka za jednostavno nošenje kući sa pivare ili izlijevanje nekoliko pinta za vaše prijatelje. Registrirajte svoj kôd da biste iskusili priču koja stoji iza vaše kupovine. Poklopac : kopča za zaključavanje pritiska sprečava prosipanje ili curenje i brtve u karbonizaciji kako bi sadržani hrskav dok ne budete spremni da ga otvorite. Proizvod za projekt : Svaki prodani proizvod MIIR-a pomaže u finansiranju projekata koji pružaju projekte. Veličina : drži 64oz (4 pinte) vašeg omiljenog napitka. Sadrži poklopac kopče koji se na mjestu zaključava kad se otvori i ručka za jednostavno nošenje kući sa pivare ili izlijevanje nekoliko pinta za vaše prijatelje. Dovedite zabavu sa sobom sa 32oz ili 64oz Miir vakuumnim izoliranim uzgajivačem. Čvrsto školjci praškasti premaz na obojenim močvarima dodaje prianjanje i štiti i čuva izgled vašeg proizvoda. Materijali : visokokvalitetni nehrđajući čelik medicinske ocjene je siguran i jak i neće prenijeti ukus ili ostaviti metalik uste. Naša dve pinta (32oz) i četiri pinta (64oz. Nagradite pića pokupiti kralj izolacije.

Više detalja

Izbor kupaca

Pomoćnik Yeti Cup, 1 ea

KM 3.00

Odvojiva čaša : čaša 5 unca koja je uvijek unutar dohvata vaše ramblerske boce 18 / 8 nehrđajući čelik : otporan na probijanje i hrđe od vrha do dna zahvaljujući svojoj kuhinjskoj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.