• Nedavno
Ictive vježbe za žene labavi fit joga vrhovi za žene mrežne teretane bez leđa vrhovi tenkovi za tempiranje

Ictive vježbe za žene labavi fit joga vrhovi za žene mrežne teretane bez leđa vrhovi tenkovi za tempiranje

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95% poliester, 5% spandex. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Leđa su izrađena od šivene mreže. Izgleda seksi i šarmantno. Čuva da se zrak teče i drži te ohladi kad se baviš. Otvorite ili vežite nazad dizajn, možete ga nositi sa otvorenim stražnjim otvorenim ili vezanim na dnu, možete vezani zavezani za podešavanje nepropusnosti. Ova tkanina se brzo suši. To je rastezljiva, prozračna, super mekana, lagana, simpatična i vlažna zlaka. The Tank Workout Top savršen za vježbanje, jogu, trčanje, teretanu, atletsku, trening, vježbanje ili samo svakodnevno trošenje. Jednostavan za njegu, mašinu ili ručno pranje hladno, (ispod 30 °). Gvožđe na loe postavki topline. Ne izbjeljivati. Mi smo mladi poduzetnici. Volimo život i entuzijastični smo u radu. Iz originalnih dizajna, odabira tkanine i konačne proizvodnje, naši proizvodi su napravljeni u kući. Tako smo u mogućnosti da vam ponudimo najkvalitetnije proizvode u velikoj vrijednosti!.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženski felicity top

KM 5.65

90% reciklirani poli 10% spandex Napravljeno u SADu ili uvezeno Povucite zatvarač Lagani dres osmanskog performansi Lagano zadire nad tijelom Shiriranje na ramenima i podesivim cinchom pod

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.