• Nedavno
VVX ženski rezervoar za rebraste rebraste usvove - bešavni trening obrezani vrhunski tenkovi za jogu za žene Halter vrat atletski rezervoar

VVX ženski rezervoar za rebraste rebraste usvove - bešavni trening obrezani vrhunski tenkovi za jogu za žene Halter vrat atletski

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mašinsko pranje. Može se objesiti da se osuši i otporan na bora koja ne zahtijeva peglanje. Nudimo vam drugačije pakovanje i veličine za odabir, detaljne informacije pogledajte slike. Ovaj vrh rezervoara savršen je za sve vrste fizičkih aktivnosti. Uz to, lako je čistiti i brzo sušenje, uz prednost da se ne može lako deformirati. Štaviše, reverzibilno je, što znači da ga možete nositi na obje strane.Dizajn vrata Halter savršen je za prikazivanje ramena i dekoltea, pružajući privlačniji i ženstveniji izgled. Kvadratni dekolte je klasičan i moderan, pružajući strukturiraniji i sofisticiraniji izgled. Savjeti za pranje : Ovaj slatki ljetni vrh rezervoara može se oprati rukom ili mašinom u hladnoj vodi.

Više detalja

You will get a total of 3 pieces of ribbed crop tank tops in various colors, enough quantity and classic color to meet your daily wear and replace needs. We offer you different pack and sizes to choose from, detailed information please refer to pictures. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.