• Nedavno
Ysento ženske suhe fit tenis golf majice zip up bez rukava bez rukava u UPF 50+ yoga teretana na vrhu majica

Ysento ženske suhe fit tenis golf majice zip up bez rukava bez rukava u UPF 50+ yoga teretana na vrhu majica

Zahvalnost:
KM 11.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Ysento Golf majice bez rukava sa oznakom iz vrata bez oznake pružaju meko i udoban osjećaj za vas. Suva fit & wisture Wicking tkanina izvuku vlagu dalje od vaše kože, držeći se uvijek suhom i hladnim. Zip up zatvaranje sa bezražom, vrlo je lako staviti ili skinuti, pružiti maksimalnu udobnost. UPF 50+ Zaštita od sunca - UPF 50+ tkanina štiti vašu kožu tokom bilo koje aktivnosti na otvorenom i održava se da se osećate premješteno. Ysento ženske majice bez rukava vrlo su pogodne za golf, tenis, jogu, trčanje, trčanje, hodanje, teretanu, vježbu, trening itd. UPF 50+ štiti vašu kožu od štetnih zraka, ponuda maksimizirajte udobnost. Zip zatvarač sa bezraslernim za jednostavnije i udobnije nošenje. Savršeno za posao, povremene, trčanje, golf, tenis, trčanje, atletik itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženski felicity top

KM 5.65

90% reciklirani poli 10% spandex Napravljeno u SADu ili uvezeno Povucite zatvarač Lagani dres osmanskog performansi Lagano zadire nad tijelom Shiriranje na ramenima i podesivim cinchom pod

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.