• Nedavno
Inhomer Vintage Cvjetni uzorak bočica od nerđajućeg čelika za muškarce, 227ml

Inhomer Vintage Cvjetni uzorak bočica od nerđajućeg čelika za muškarce, 227ml

Zahvalnost:
KM 31.35

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dimenzije : 3,6×6×0,8 inča. Ova tikvica sadrži 7.7 oz / 227ml vašeg omiljenog pića za bilo koji događaj. Materijal od nerđajućeg čelika, spoljašnje telo kože, nikada zabrinut sa ogrebotinama. Nudimo vam lijevak za lakše punjenje tečnosti. Idea poklon za muškarce i žene za Božić, rođendan, vjenčanje, godišnjicu itd. Ima li išta bolje od opuštanja na ležaljci, ispijanja koktela i gledanja zalazećeg sunca kako blista s nježnih valova okeana? Uhvatite isti efekat na radni dan uveče - uz daleko manje povrede vašeg bankovnog računa-uz malu pomoć ove jedinstvene dizajnerske tikvice za kukove. Specifikacije : veličina : 3,6×6×0,8 inča/9,2×15×2 cm Kapacitet : 7,7 oz/227ml topli savjeti : 1)prava boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanih mnogim faktorima kao što su Svjetlina vašeg monitora i Svjetlina svjetlosti. 2) Molimo dopustite malo odstupanje za podatke mjerenja. 3) Obično ćemo poslati za 1-3 dana u skladu sa vašim statusom narudžbe, a biće potrebno oko 2-3 sedmice da stignemo na vašu stranu. 4) uvijek pružamo visokokvalitetnu uslugu za kupca. Bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Više detalja

Izbor kupaca

Prilagođena Tikvica Za Njega

KM 9.94

Gravirani Dizajn Dajte svom čovjeku slobodu da pije u pokretu uz ovaj 6 oz pljoska! Kathie Lee Gifford svuda će držati tvoj momak kao oni pokazuju svoje nepoštovanje za društvene norme

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.