• Nedavno
Centar Za Teške Uslove Rada, Centar Za Teške Uslove Rada, Centar Za Zadnji Deo Za Teške Uslove Rada Metalni Alat Za Struganje Drveta

Centar Za Teške Uslove Rada, Centar Za Teške Uslove Rada, Centar Za Zadnji Deo Za Teške Uslove Rada Metalni Alat Za Struganje Drveta

Zahvalnost:
KM 8.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Duktivne i stabilne performanse : rotirajuća nit Struga za stolariju izrađena je od odabranih čeličnih materijala. Ima karakteristike izdržljivosti i dugog vijeka trajanja, što je pogodno za dugotrajni rad. Pogodno za obradu drveta i metala : strug-to-pointer je veoma pogodan za obradu drveta i metala automobil koji se proizvodi strogo u skladu sa standardima, sa pouzdanošću i visokom preciznošću. Rotirajuća podrška : centar ovog tokarilice će pružiti glatku podršku za rotaciju drveta, usvaja profesionalni dizajn, ima kompaktan izgled. Precizna proizvodnja : centar ovog tokarilice je alat koji vam je potreban za početak rotiranja drvenih strugova. Ima precizan proizvodni proces kako bi se osigurala trajnost i praktičnost. Sa strugom bušenim zadnjim postoljem : ovaj alat za okretanje se koristi na strugu sa strugom bušenim zadnjim podupiračem, Centar za teške uslove rada je vrlo praktičan pomoćni alat za obradu drveta. Karakteristike : 1.Ovaj centar za strug je alat koji vam je potreban za početak okretanja vretena na strugu za drvo.2napravljen od čelika, čvrst i izdržljiv.3.Savršeno za strug za drvo i obradu metala.4.Ovaj strug Centar će obezbijediti glatku podršku za okretanje drveta5.Ovaj alat za struganje se koristi na strugu sa strugom bušenog repa Specifikacija : tačnost : 0,01 Mmtip : MT1, MT2(opciono)zadnji prečnik velikog kraja : 17,780 mmmaksimalni Spoljni prečnik : 45,52 mmeaplikacija : alat za struganje drveta lista pakovanja : 1 x alat za struganje drveta Napomena : imajte na umu da će novi i stari tip ovog proizvoda biti poslat nasumično i uverite se da vam neće smetati pre naručivanja.

Više detalja

Accuracy:
0.01 MM
Type:
MT1, MT2(Optional)
Tailstock large end diameter:
17.780mm
Maximum outside diameter:
45.52mm
Application:
Wood Turning Tool
 :
Packing list:
1 x Wood Turning Tool:
 :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.