• Nedavno
Fafeicy 4kom MT1 set za struganje strugača za drvo, pogodan za alat za struganje drveta, dijelovi za linearno kretanje

Fafeicy 4kom MT1 set za struganje strugača za drvo, pogodan za alat za struganje drveta, dijelovi za linearno kretanje

Zahvalnost:
KM 14.44

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj alat za struganje se koristi na strugu sa bušenim zadnjim tokarilicama. Kvalitet proizvoda je zagarantovan. Ovaj Set tokarilica centar pruža glatku podršku za okretanje drveta. Odličan izbor za vas. Napravljen od visokokvalitetnog čelika, čvrst i izdržljiv. Možete ga koristiti sa povjerenjem. Savršeno za strug za drvo i obradu metala. Donijeti vam novi i drugačiji osjećaj korištenja. Ovaj set Centra za strug je sve što Vam je potrebno za početak okretanja vretena na strugu za drvo. Specifikacija : prečnik : Mt1aplikacija : alat za struganje drveta lista pakovanja : 4 x Set za struganje Tokarilice sa kutijomnapomena : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i uvjerite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Više detalja

Diameter:
MT1
Application:
Wood Turning Tool
Packing list:
4 x Lathe Turning Spur Cup Center Set with a box:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly and make sure you will not mind before ordering.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.