• Nedavno
Lijevak za duga usta丨 Qiilu ABS plastični lijevak za dugi Vrat丨3kom / Set 28cm dugi vratni lijevak višenamjenski za Benzinsko ulje vodene tečnosti za maziva automobili kamioni Motocikli alat za popravku automobila

Lijevak za duga usta丨 Qiilu ABS plastični lijevak za dugi Vrat丨3kom / Set 28cm dugi vratni lijevak višenamjenski za Benzinsko ulje

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavan za upotrebu : dizajn prilagođen korisniku ne zahteva nikakva druga podešavanja, samo umetnite ovaj levak u rezervoar za vodu i sipajte tečnost, neće procuriti. Lijevak ima kuke za lako vješanje, sigurno i jednostavno. Dimenzije - - - svaki set lijevka sa dugim ustima uključuje 3 lijevka dugog vrata, dužine 11 inča (28 cm) sa gornjim otvaranjem od 4 inča (10 cm) i donjim otvaranjem od 0,4 inča (1 cm). 【Izdržljiva ABS plastika】 lijevak za ulje je napravljen od napredne ABS plastike, koja ima dobru žilavost, nije lako deformirati, nije lako biti lomljiv, nije lako stariti, sa jakom otpornošću na vremenske uslove, osim što je vodootporan i izdržljiv. 【Pogodno za】motorna ulja Vodeni lijevak za dizel gorivo je pogodan za benzin, ulje, automobile, kamione, SUV vozila, motocikle, terenska vozila i druga rashladna sredstva za vozila.Svaki set uključuje 3 lijevka dugog vrata, dugačka 11 inča (28 cm) sa gornjim otvaranjem od 4 inča (10 cm) i donjim otvaranjem od 0,4 inča (1 cm). 【Inovativni cevasti dizajn】višenamjenski lijevak bez poklopca za prašinu i duge mlaznice na vrhu. Debeli zid, širok vrat, može se prati i sipati pod bilo kojim uglom i povezati sa cevovodima za teške uslove rada za apsolutno punjenje. Svojstvo : 1. Dimenzije : svaki set uključuje 3 lijevka dugog vrata, dužine 11 inča (28 cm) sa gornjim otvaranjem od 4 inča (10 cm) i donjim otvaranjem od 0,4 inča (1 cm). 2. Univerzalni : višenamjenski lijevak je pogodan za benzin, ulje, automobile, kamione, Terence, motocikle, Terence i druga rashladna sredstva za vozila. 3. Inovativni cjevasti dizajn : bez poklopca za prašinu i dugog izljeva na vrhu. Debeli zid, širok vrat, može se očistiti i sipati pod bilo kojim uglom i povezati sa cevovodima za teške uslove rada za apsolutno punjenje. 4. Izdržljiv materijal : čvrsti lijevak je napravljen od visokokvalitetne ABS plastike, koja je sigurna, ekološki prihvatljiva i otporna na hemikalije. 5. Jednostavna upotreba : samo uključite ovaj levak u rezervoar i sipajte tečnost, bez curenja. Lijevak ima kuke za lako vješanje, sigurno i jednostavno. Specifikacija : vrsta artikla : lijevak za dugi vrat uključuje : 3 Kom/set dužina : cca. 11in / 28cm gornji otvor : cca. Donji otvor od 4 inča/10 cm : cca. 0.4 in/1cm Boja : narandžasta Primjena : Pogodno za benzin, motorno ulje, automobil, kamion, kamion, SUV, motocikl, RV i druga rashladna tečnost za vozila. Samo ga uključite u rezervoar i ulijte tečnost, bez curenja. Lista paketa : 3 x lijevak za dugi vrat.

Više detalja

Item Type:
Long Neck Funnel
Include:
3pcs/set
Length:
Approx. 11in/28cm
Top Opening:
Approx. 4in/10cm
Bottom Opening:
Approx. 0.4in/1cm
Color:
Orange
Application:
Suitable for gasoline, motor oil, car, truck, truck, SUV, motorcycle, RV and other vehicle coolant. Just plug it into the tank and pour in the liquid, no leaks.
Package List:
3 x Long Neck Funnel :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.