• Nedavno
Izvrsni božićni ukrasni pokloni, božićni bobica Pinecone vijenac, 15in vještački borov borov iglica žetveni vijenac sa crvenim bobicama i pamukom za ulazne vrata ili zatvoreni zidni dekor

Izvrsni božićni ukrasni pokloni, božićni bobica Pinecone vijenac, 15in vještački borov borov iglica žetveni vijenac sa crvenim bobicama

Zahvalnost:
KM 23.86

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jedinstveni dizajn : borove borove, umjetne bobice, dizajnirane da se pomiješaju sa prirodnim pinekonom da formiraju jak vijenac. Imitira stvarne biljke i izgleda realnije!. Materijal : Božićni vijenac izrađen je od prirodnog pinecona, dizajniran sa živopisnim umjetnim borovima i crvenim bobicama, realno i lijepom. Bright up dom. Ovaj venac za privlačenje očiju dodaje šarm na vaš Božić. Nije potrebno održavanje : vijenac ulaznih vrata izrađen je od visokokvalitetnih materijala, vrlo živahne boje, izdržljive u osjećaju, a samo se osjećam u cjelini. Ne zahtijeva održavanje da bi zadržao svoju boju i životni izgled. Prikladna veličina : umjetni vanjski vijenac Vanjski promjer je 38cm / 15in, ovaj božićni vijenac pogodan je za upotrebu za ulazna vrata, prozor, kamin, zid. Ako imate bilo kakvih drugih potreba, obratite nam se putem e-maila, uvijek smo vam na usluzi, hvala na pokroviteljstvu i poželite vam sretan život!. Jedinstveni dizajn : borove borove, umjetne bobice, dizajnirane da se pomiješaju sa prirodnim pinekonom da formiraju jak vijenac. Imitira stvarne biljke i izgleda realnije!. Materijal : Božićni vijenac izrađen je od prirodnog pinecona, dizajniran sa živopisnim umjetnim borovima i crvenim bobicama, realno i lijepom. Bright up dom. Ovaj venac za privlačenje očiju dodaje šarm na vaš Božić. Nije potrebno održavanje : vijenac ulaznih vrata izrađen je od visokokvalitetnih materijala, vrlo živahne boje, izdržljive u osjećaju, a samo se osjećam u cjelini. Ne zahtijeva održavanje da bi zadržao svoju boju i životni izgled. Prikladna veličina : umjetni vanjski vijenac Vanjski promjer je 38cm / 15in, ovaj božićni vijenac pogodan je za upotrebu za ulazna vrata, prozor, kamin, zid. Ako imate bilo kakvih drugih potreba, obratite nam se putem e-maila, uvijek smo vam na usluzi, hvala na pokroviteljstvu i poželite vam sretan život!. Featrues : - naizmjenične veličine borovog konusa i dimenzije. - Vanget mjeri promjer od 15-inčni za odmor ili sezonski prikaz. - Specifikacija : Materijal : plastika + pinec Onecolor : Višebojni : 38cmpackage uključuju : 1Ã- vijepce : 1. Bit će određena razlika u boji između proizvoda koju ste dobili i računara. Ovo nije problem sa kvalitetom.2. Veličina proizvoda se ručno meri, može doći do pogreške od 2 ~ 3cm, molim vas da razumijete!.

Više detalja

Material:
Plastic+Pinecone
Color:
Multicolor
Size:
38cm
Package Include:
1× Wreath:
Tips:
1. There will be a certain color difference between the product you received and the computer. This is not a quality problem.:
2. The product size is manually measured, there may be an error of 2~3CM, please understand! :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.