• Nedavno
SENKICHI CHIP SAW futrolom 230 do 255 mm 10 listova se može pohraniti br.25

SENKICHI CHIP SAW futrolom 230 do 255 mm 10 listova se može pohraniti br.25

Zahvalnost:
KM 29.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Upotreba : skladištenje i nošenje pile za čip. Specifikacija : sa džepom alata. Materijal : poliester. Kompatibilna pila za čip : 230 do 255 mm. 10 čipova pila se skladno. Chip pila futrolu. Senkichi je jedan od osam originalnih marki Fujiwara Sangyo Co, Ltd., specijaliziran za rezanje alata za stolariju i vrtlarstvo. "Pružanje proizvoda svim kanalima distribucije alata u Japanu." Osnovan 17. aprila 1944. godine, posao kompanije se izvodi iz sjedišta i sedam podružnica i prodajnih ureda. [Proizvodi] Carpenterfs Alati / Radni alati / Zračni alati / Tip Alati / Radni nosač / Vrtlarstvo / Vrtlarstvo Oprema / Vrtlarstvo. [Kategorije proizvoda] Širok raspon proizvoda, od stolarija i električnih alata, alati za ruku i vrtlarstvo. Kao trgovačka firma koja se fokusirala na planiranje i razvoj, nudimo razne plesno alate, prije svega električni alati, ručni alat i vrtlare. Naša linija proizvoda uključuje oko 100.000 modela. Ovaj ogromni niz proizvoda omogućava nam da udovoljimo potrebama naših klijenata. [Carpenterfs Alati] Osnovni pleteni alati za rezanje, mljevenje, čekinje, poliranje i mjerenje. [Radni alati] Ručni alati za bilo koju radnu situaciju i primjenu. [Zračni alati] Električni alati koji efikasno izvode radu visoko preciznosti. [Tip Alati] Bitovi alata s visokom preciznošću koji se mogu sigurno koristiti s bilo kojim materijalom [podrška za rad] Podrška za sigurne, sigurne i udobne performanse rada. [Vrtlarstvo] Vrtlarstvo za hobi vrtlare i profesionalce. [Vrtlarstvo] Širok raspon proizvoda za obrezivanje, rezanje, sadnja, kovanje, obrađivanje i skladištenje. [Vrtlarstvo isporuke] Vrtlarstvo Alati za različite vrtnske aplikacije.

Više detalja

With tool pocket :

Izbor kupaca

Milwaukee 22 torba za gorivo

KM 0.33

Torba za gorivo Milwaukee : 22 "x 12" x 3 " Bočni džepovi sa strane ove vreće alata Milwaukee" gorivo "za vaš dodaci Odgovara 45 alata za gorivo 273020; 272020 pilje 2704 20; 270320; 275

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.