• Nedavno
Fasite Roll Tool torbica za kotrljanje alata za viseće torbe Multi džepovi Organizer PTN055, tamno žuta

Fasite Roll Tool torbica za kotrljanje alata za viseće torbe Multi džepovi Organizer PTN055, tamno žuta

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

600 D poliester farić. Uvezeno. Mali organizator ima deset džepova za zadržavanje ključeva i drugih ručnih alata. Sa funkcijom prevrtanja i visećim. Podesivi kaiš i brzinu za brzo otpuštanje drži pogonitelj čvrsto na svom mjestu. Izgrađen iz izdržljive - vodootporan 600 D poliesterski tkanini. Materijal za teške uvjete neće zadržati vlagu kao što to čini platno, pa će trajati dugo vremena. Kada se u potpunosti otvori, rola je dugačka 17,7 inča, a širok 12,6 inča. Napomena : Alati nisu uključeni!. Fasite marke uvek sa visokom kvalitetom za osvajanje tržišta, pažljiv izbor materijala, jedinstveni proces, savršen industrijski lanac, snažna istraživanja i razvojna snaga,. Fasite se uvijek pridržavat će pustiti sveprisutni koncept marke usluge, efikasnu ekipu Zlatnu medalju za svakog fasite kupaca za pružanje optimalnih rješenja i kvalitetne usluge u cijeloj. Naš kolut za alat izrađen je od trajnog vodootpornog vlakana, ima 10 džepova, može primiti ključeve i druge ručne alate, opremljene podesivim pojasevima i kopče, sprječava pad alata i ima funkcije kotrljanja i vješanja.

Više detalja

Izbor kupaca

Milwaukee 22 torba za gorivo

KM 0.33

Torba za gorivo Milwaukee : 22 "x 12" x 3 " Bočni džepovi sa strane ove vreće alata Milwaukee" gorivo "za vaš dodaci Odgovara 45 alata za gorivo 273020; 272020 pilje 2704 20; 270320; 275

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.