• Nedavno
Torba za ručak za žene izolirani Kawaii prijenosni vodootporni za višekratnu upotrebu slatke torbe za ručak za tinejdžerke kutije za ručak za školsku djecu kutija za ručak za muškarce Picnic Travel Work (torba za ručak od gljiva noćnog moljca)

Torba za ručak za žene izolirani Kawaii prijenosni vodootporni za višekratnu upotrebu slatke torbe za ručak za tinejdžerke kutije

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

U Kesu Možete Lako Staviti Ručak, Grickalice, Piće Ili Voće. ?【Opis Performansi】 : Može Satima Održavati Vaše Stvari Hladnim Ili Toplim, S Mekanim Podstavljenim Ručkama, Čvrsti Nadograđeni Glatki Patentni Zatvarač Otporan Na Habanje Vrlo Se Lako Otvara I Zatvara, Kutija Za Ručak Za Djecu Lagana, Zadebljana Ručka.Torba Za Ručak Za Djevojčice Čini Hranu Svježom Satima. ?Pogodno Za Mnoge Prilike : Torba Za Ručak Nije Pogodna Samo Za Posao,Školu I Fakultet,Već I Aktivnosti Na Otvorenom Kao Što Su Ribolov,Planinarenje,Piknik I Tako Dalje.Nosite Više Hrane Lako Za Poboljšanje Svakodnevnog Života.Ova Smiješna Slatka Torbica Za Ručak Iz Crtića Savršeno Drži Vašu Kutiju Za Ručak 。.Dodatni Džep : Ova Kutija Za Ručak Za Dječake Je Pogodna Za Male Predmete,Kao Što Su Telefoni,Novčanici,Ključevi,Kartice,Punjači I Salvete. Imaće Velike Koristi Od Toga Da Ga Imaju. ?Ova Elegantna Torba Za Ručak Izgleda Mala, Ali Ima Veliki Kapacitet! ?Izolovano I Lako Se Čisti : Unutrašnjost Kutija Za Ručak Za Školu Je Napravljena Od Aluminijumske Folije.Glavni Džep Sa Patentnim Zatvaračem Može Vas Čuvati Uz Ručak I Topla/Hladna/Svježa Pića.Mala Torba Za Ručak I Kutija Za Ručak Se Lako Čiste.Pogodno Za Sve Uzraste, Pogodno Za Kupovinu, Lijene Dane, Škole, Kancelarije, Teretane Itd! ?Pogodno Kao Promišljen Poklon Za Roditelje, Djecu, Porodicu, Prijatelje.Ručno Pranje Može Osigurati Da Je Kutija Za Ručak Izdržljiva. Izdržljivo Zatvaranje Sa Zatvaračem Osigurava Nesmetano Otvaranje. ?Ove Izolovane Torbe Za Ručak Za Žene Se Lako Čiste I Suše-Brzo.Ova Kutija Za Ručak Može Satima Održavati Hranu Svježom,Ako Se Umak Prolije Unutra,Samo Obrišite Vlažnom Krpom I Dobra Je Kao Nova.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.