• Nedavno
VVEDIK Laura Pergolizzi torba za ručak Unisex Moda vodootporna lagana posuda za ručak velikog kapaciteta zgusnuti bento torba.

VVEDIK Laura Pergolizzi torba za ručak Unisex Moda vodootporna lagana posuda za ručak velikog kapaciteta zgusnuti bento torba.

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veliki kapacitet : prijenosni komplet za ručak izgleda mali, ali velikog kapaciteta, 8, 5x5wx8h inča može stati u sve potrepštine, posude za hranu, grickalice, voće, piće, sendviče itd. Pametan Dizajn Dodajući Džep Sa Vanjske Strane, Super Zgodan Za Organiziranje Malih Predmeta. Savršeni Pokloni : Ova Torba Za Ručak Je Lagana, Izdržljiva Sa Glatkim Patentnim Zatvaračem. Odličan Je Poklon Za Vaše Prijatelje Ili Članove Porodice. Ne žrtvujte ni centimetar u torbi za ručak. Ova torba je dizajnirana sa maksimalno efikasnom, da vam ostavi dovoljno prostora da spakujete svu hranu i grickalice za cijeli dan. Neka vaša pića budu hladna i ne dopustite da se sendviči pokvare našom tehnologijom izolacije jezgre ultra guste pjene.Izolovana torba za ručak je dovoljno kompaktna da stane u ruksak, torbu za teretanu ili putnu torbu kako biste bili u toku sa životnim stilom u pokretu. Kupite S Povjerenjem : Ako Niste Zadovoljni Našom Torbom Za Ručak,Slobodno Nas Kontaktirajte. Da Li I Dalje Gubite Novac I Vrijeme Da Izađete Na Jelo? Nema Više Skupe Brze Hrane Za Vas Ili Vašu Porodicu! Odaberite Torbe Za Ručak Uživajte U Svom Najboljem Obroku Kad God I Gdje God Želite! Pruža Zdraviji Način Života Za Vas, Svoju Porodicu I Vašeg Prijatelja!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.