• Nedavno
Izolovana Torba Za Ručak Velikog Kapaciteta Za Žene Muškarci Dječaci Djevojčice Corgi Loves Pizza Prenosiva Kutija Za Ručak Višekratna Torba Za Ručak Za Putovanje U Radnu Školu.

Izolovana Torba Za Ručak Velikog Kapaciteta Za Žene Muškarci Dječaci Djevojčice Corgi Loves Pizza Prenosiva Kutija Za Ručak Višekratna

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odlično Za Sendviče, Voće, Salate, Piće, Grickalice, Kolačiće, Čips I Razna Jela Bilo Da Ste Na Poslu, U Kancelariji, Putujete, Piknike Ili Čak Na Porodičnom Putovanju. Savršeno Za Piknik, Školu, Posao, Planinarenje, Ribolov, Putovanja Itd. Zadovoljava potrebu korisnika za uživanjem u svježoj hrani.Svestrano : Naša Izolovana Torba Za Ručak Sa Simpatičnim Printovima Savršena Je Za Pakovanje Pića I Hrane Za Piknike, Posao, Plažu, Kampovanje, Putovanja I Druge Aktivnosti Na Otvorenom. Naša Izolacija Će Vam Hranu Držati Hladnom Ili Toplom Za Vrijeme Svakodnevnog Mljevenja. Nepropusan I Vodootporan I Jednostavan Za Čišćenje : Samo Ručno Pranje. Vrhunska Kompozitna Tkanina Je Otporna Na Prljavu Abraziju I Vodootporna.Održavajte Hranu Svježom.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.