• Nedavno
KING'S CAMO KCM1570 Muške lovce serije Klimax kiše lov na kamo jaknu

KING'S CAMO KCM1570 Muške lovce serije Klimax kiše lov na kamo jaknu

Zahvalnost:
KM 38.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Napravljeno u SAD-u ili uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Visoko performanse lovačko jaknu : Hunter serija Climarex Kiša Žant za muškarce je lagana, vodootporna i protuporanata koja donosi izdržljivost i vrijednost zajedno. Veliki obrasci sažetka : Jakna dolazi u realnim uzorcima Camo koji odgovaraju većini lovnih sredina; Obrasci s realnim detaljima u boji i sjenkama pružaju vrhunsku dubinu i jasnoću za miješanje sa otvorenim okruženjem ili sjenovitom šumom. Lagana ova jednostavna vanjska ljuska može se koristiti za zaštitu od elemenata - kiše, snijega, susnježica, vjetra i blata. Udobnost Jakna sadrži Ripstop materijal za dodatnu robusnost. Dio serije Hunter : Jakna sadrži najbolje dostupne uzorke Camoa i kombiniraju materijale visokih performansi sa prirodnim mješavinama tkanine kako bi se osigurala udobna lovačka odjeća. 100% vodootporan. 100% otporan na vetar. RIP-STOP POLY DWR Finish. Pričvršćena kapuljača sa crtačem. Pakirati u kapuljaču. Mountain Shadow Camo Finish.

Više detalja

Izbor kupaca

Evoshield Muška jakna

KM 2.33

94% poliester, 6% spandex Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje 94% poliester 6% spandex Kongaroo prednji džep sa zatvaračem sa zatvaračem Zaključavanje vuče na donjem rubu...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.