• Nedavno
Adidas mens urban svu preko tiska Wind.rdy jakna crna xx-velika

Adidas mens urban svu preko tiska Wind.rdy jakna crna xx-velika

Zahvalnost:
KM 34.25

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% reciklirani poliester. Uvezeno. zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Pomaknite se po gradu bez brige o vremenu. Grad ili staza, jakna adidas traveer win.rdy zaklonila se od vjetra i slabog kiše dok ste u pokretu. Dvosmjerni patent zatvarač omogućava vam prilagodbu da odgovaraju vremenskim prilikama i nivou vaše aktivnosti. Spremite kapuljaču kada. Opuštene fit zavjese na tijelu za dovoljno pokreta. Zip džepovi drže male predmete. Adidas Wind.rdy drži vas suhom i zaštićenom tako da možete ostati usredotočeni i nastaviti gurati. Ovaj proizvod je napravljen s Primegreen, serijom recikliranih materijala visokih performansi. Pomaknite se po gradu bez brige o vremenu. Grad ili staza, jakna adidas traveer win.rdy zaklonila se od vjetra i slabog kiše dok ste u pokretu. Dvosmjerni patent zatvarač omogućava vam prilagodbu da odgovaraju vremenskim prilikama i nivou vaše aktivnosti. Krenite kapuljač kada kiša prestane.

Više detalja

Izbor kupaca

Puma muške ftblnxt jakna

KM 1.00

100% poliester Mašinsko pranje Budite sljedeći Ftblnxt je kolekcija treninga dizajnirana za vrhunske performanse na terenu i vršnom stilu na ulici Odzračni sustav sa sublimiranim ventila

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.