• Nedavno
AVGO ženske obrezivanje jakne za vježbanje Zip Slim Fit Atletic vrhovi sa rupama od palca

AVGO ženske obrezivanje jakne za vježbanje Zip Slim Fit Atletic vrhovi sa rupama od palca

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovratnik za otporni na vjetar može spriječiti vjetar i držati toplo za vrijeme sportova na otvorenom. Ako ste između veličina, predlažemo vam da odaberete veličinu za bolje iskustvo oblačenja. Ovratnik za otporni na vjetar može spriječiti vjetar i držati toplo za vrijeme sportova na otvorenom. Bilo da idete u fitness, trčanje, jogu ili svakodnevno trošenje, ovaj tanak, lagan i prozračan bbl jakna mora biti najbolji izbor u vašoj garderobi. Koristite sličnu boju za čišćenje, mašine za pranje. Visokokvalitetni proces šivanja, nije lako razbiti nit ili probiti rupu. Zatvarač sa zatvaračem. Ako ste između veličina, predlažemo vam da odaberete veličinu za bolje iskustvo oblačenja. BBL jakna s rupama s palcem, mogu spriječiti da se dugi rukavi jašu kada vežu kada vježbate.

Više detalja

Izbor kupaca

Evoshield Muška jakna

KM 2.33

94% poliester, 6% spandex Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje 94% poliester 6% spandex Kongaroo prednji džep sa zatvaračem sa zatvaračem Zaključavanje vuče na donjem rubu...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.