• Nedavno
MANGITIT Muška jakna za bomber casual jesen zimska vojska jakna i kaputi odjeća

MANGITIT Muška jakna za bomber casual jesen zimska vojska jakna i kaputi odjeća

Zahvalnost:
KM 23.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Poliester. Poliesterska obloga. Zatvarač sa zatvaračem. Samo ručno pranje. Napomena : Dizajn patentnih zatvarača s lijeve strane. Materijal : poliester. Zgušnjana iznutra : prekrivana jakna nije naduvana, čineći da izgledate modernijim i zatećite se u jesen i zimi. Višestruki džep : 2 džepa sa prednjim nagibnim zatvaračem, dva džepa za olovke i džep sa zatvaračem na lijevom rukavu, 1 dubok unutrašnji džep. Značajke : rebrastih pletenja, manžete i obvezujući obvezujućeg pojasa za udoban fit.bronze Zip up zatvarač Napravite ovu jaknu više modne i klasične, držite vas ugrija u hladnom vremenu. Poliester. Poliesterska obloga. Zatvarač sa zatvaračem. Samo ručno pranje. Napomena : Dizajn patentnih zatvarača s lijeve strane. Materijal : poliester. Zgušnjana iznutra : prekrivana jakna nije naduvana, čineći da izgledate modernijim i zatećite se u jesen i zimi. Višestruki džep : 2 džepa sa prednjim nagibnim zatvaračem, dva džepa za olovke i džep sa zatvaračem na lijevom rukavu, 1 dubok unutrašnji džep. Značajke : rebrastih pletenja, manžete i obvezujući obvezujućeg pojasa za udoban fit.bronze Zip up zatvarač Napravite ovu jaknu više modne i klasične, držite vas ugrija u hladnom vremenu. Napomene : . 1.Zipper dizajn s lijeve strane. 2. Stvarna boja predmeta možda se malo razlikuje od slika prikazanih na web mjestu. 3.Due za različite metode mjerenja, greška od 1-3cm je unutar normalnog raspona. 4.RECOMMEND Pranje ruku ili hemijsko čišćenje. Napomene : . 1.Zipper dizajn s lijeve strane. 2. Stvarna boja predmeta možda se malo razlikuje od slika prikazanih na web mjestu. 3.Due za različite metode mjerenja, greška od 1-3cm je unutar normalnog raspona. 4.RECOMMEND Pranje ruku ili hemijsko čišćenje. Napomene : . 1.Zipper dizajn s lijeve strane. 2. Stvarna boja predmeta možda se malo razlikuje od slika prikazanih na web mjestu. 3.Due za različite metode mjerenja, greška od 1-3cm je unutar normalnog raspona. 4.RECOMMEND Pranje ruku ili hemijsko čišćenje. Napomene : . 1.Zipper dizajn s lijeve strane. 2. Stvarna boja predmeta možda se malo razlikuje od slika prikazanih na web mjestu. 3.Due za različite metode mjerenja, greška od 1-3cm je unutar normalnog raspona. 4.RECOMMEND Pranje ruku ili hemijsko čišćenje.

Više detalja

Izbor kupaca

GRAMICCI MUŠKA MINILNA JAKNA

KM 0.67

100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem FIT : Klasična udobnost Potpuno obloženi Džep za stazer s rukavima Inyo pijesak platno je gramicci vodootporan, otporan na vjetar, prozrač

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.