• Nedavno
Asics Womens Softshell jakna

Asics Womens Softshell jakna

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. 82% poliester / 18% TPU. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Vezana troslojna tkanina softshell sa fitiranjem završne obrade pruža 10 K WP / 6 K BR Termal Warmth Comfort. Reflektivni patent zatvarač sa vetrom za vetrobran i garaža sa zatvaračem. Otvori sa zatvaranim mrežama. Džepovi za ručni zatvarači i petlja medija na unutrašnjem ovratniku. Reflektirajuće detalje naglog logotipa i centra. 82% poliester / 18% TPU. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Vezana troslojna tkanina softshell sa fitiranjem završne obrade pruža 10 K WP / 6 K BR Termal Warmth Comfort. Reflektivni patent zatvarač sa vetrom za vetrobran i garaža sa zatvaračem. Otvori sa zatvaranim mrežama. Džepovi za ručni zatvarači i petlja medija na unutrašnjem ovratniku. Reflektirajuće detalje naglog logotipa i centra. Više toplina, manje rasutih. Trokrevetna slojevljena izgradnja naše mekoj jakne od meke školjke sadrži završnu vrstu vlage tako da vas drži topla i suha kada ste napolju u elementima. Reflektirajuće detalje, otvori sa zatvaračem mrežice i medijski port zaokružuju sve funkcije koje su vam potrebne u vanjskom sloju.

Više detalja

Izbor kupaca

Pamuk max 1/4 zip hood

KM 2.67

Pamuk, spandex Zatvarač sa zatvaračem Samo ručno pranje Pamuk, spandex Zatvarač sa zatvaračem Samo ručno pranje Potpuni atletski fit 2x1 rebrasta spandex poboljšana obloga Kontrast dv

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.