• Nedavno
Esencijama Adidas Muški zagrijavanje 3-pruga za praćenje

Esencijama Adidas Muški zagrijavanje 3-pruga za praćenje

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Muška jakna za gusjenicu Adidas dizajnirana za udobnost. Redovno uklapanje nije čvrsto i ne labavo, savršeno između postavljanja. Potpuni zip sa pripravnim ovratnikom omogućava vam podešavanje temperature. Prednji džepovi za skladištenje; Rebraste manžete i rub za prikladan snagu. Ovaj proizvod je napravljen s Primegreen, serijom recikliranih materijala visokih performansi. Povežite ovu mušku adidas jaknu nakon treninga ili kada izlazite sa prijateljima. Redovno uklapanje i klasične 3 pruge niz rukave čine ga sportskom, svestranom opcijom za čemu se uputite. Prednji džepovi drže vaše male esencijance.

Više detalja

Izbor kupaca

Pod oklopnim muškim jaknom

KM 47.69

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mašinsko pranje Pod oklopovom misijom je da se svi sportaši boljim kroz str

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.