• Nedavno
Grajtcin Lagana jakna za vezu za žene Zip up trčanje jakne za žene Slim Fit Gym Yoga Top

Grajtcin Lagana jakna za vezu za žene Zip up trčanje jakne za žene Slim Fit Gym Yoga Top

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Poliester. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Samo ručno pranje. Tkanina je super rastezljiva, meka, udobna i glatka, osjećajući se kao druga koža kako bi se osiguralo da se ne osjećate ograničenim tokom treninga. Tkanina ima određenu debljinu i super efekt za mršavljenje kako bi pokazao vašu savršenu figuru. Modni i sportski, pogodan za nošenje u jesen i zimskoj sezoni. Prigodno : vježba, sport, trčanje, fitness, joga, pilates, jogging, tenis, ulica i drugi intenzivni sportovi. Značajka : Dizajn nihulje može držati rukave da prebaci ili leprša na vjetar, pomažu u održavanju rukava na mjestu i rukama tople, dodajte malo više pokrivanja u hladnom vremenu, pružite fenomenalnu viziju. Napomena : Molimo provjerite informacije o veličini u donjem opisa prije narudžbe umjesto zadane grafikone veličine.

Više detalja

Izbor kupaca

Pod oklopom Womens Swacket

KM 1.67

87% poliester, 13% elastan Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mašinsko pranje UA Storm tehnologija odbija vodu bez žrtvovanja prozračnosti Konstrukcija otporna na vjetar za laganu zaštitu.

Puma ženska ikonična jakna

KM 22.85

100% pamuk Napravljeno u SADu ili uvozi Pamuk Rebrasti standup ovratnik Potpuno zatvaranje sa zatvaračem Dvostruki bočni džepovi Kontrast T7 ploče na rukavima "Tisak za arhivu 1...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.