• Nedavno
Sitka Gear ženska jakna Kelvin Lite dolje

Sitka Gear ženska jakna Kelvin Lite dolje

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

87% najlon, 13% elastan (spandex). Napravljeno u SAD-u ili uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Samo ručno pranje. Primaloft izolacija - ova topla lovačka jakna za žene sadrži laganu, komprimirajuću 900 Ispunite Primaloft Gold izolaciju koja dodaje toplinu, zaštitu od vremenskih prilika i prozračnost potrebne za ostajanje na hladnoći. Compact Primaloft Gold izolacija pruža nevjerojatnu toplinu do težine. Potpuno opremljena haubi - Ženska Kelvin Lite Down Jakna koristi potpuno opremljenu kapuljaču koja nudi utočište iz elemenata, tako da možete ostati fokusirani na svoj cilj; Opremljen sa dva načina istezanja najlonskog lica. Višestruki džepovi - ova ženska jakna s crtačem Cinch Hem ima dva džepa sa zatvaračem i džep na prsima koji čvrsto spremaju pri ručne osnove; Opremljen je oružjem dizajniranim za smještaj rasporeda za više svestranosti od ranih do kasnih sezonskih klimate. Sitka Gear Ženska jakna Kelvin Lite Down The Ženska jakna Kelvin Lite Down je GO-DO Srednjeg sezona gdje su toplina i pakovanje ključni. Lagana, komprimirala 900 Ispuna Primaloft zlatna izolacija pruža nevjerojatnu toplinu. Jakna se pakuje i gnijezdi u vlastiti džep sa zatvaračem. Potpuno opremljena hauba nudi sklonište sa elemenata tako da možete biti fokusirani na svoj cilj dok su dva džepa sa zatvaračem i džep na prsima koji čvrsto stoje na raspolaganju : 900 Ispuna Primaloft Gold Down Izulacija, 60 grama Primaloft zlata Aktivna sintetska izolacija ispod oružja i donjeg leđa. Primaloft Sitnica koristi širok spektar Primaloft Izulacijske tehnologije na temelju namjeravanog krajnjeg korištenja svake odjeće. Kroz specijalizirane aplikacije i autoritepom Primaloft u potpunosti iskorištavaju prednosti svake tehnologije i optimiziraju krajnju performanse njihovih izolacijskih slojeva. Zlatni spoj : hibrid od 70% hidrofobne europske guske (750-puni električnu energiju) i 30% primaloft vlakana rezultirajući toplim, kad se mokri, lagana sušila, lagana i pakirana izolacija. Značajke : - Dvosmjerna rastezana najlonska lica - dva džepa sa zatvaračem - džep sa zatvaračem - Cinch Hem.

Više detalja

Izbor kupaca

Puma muške ftblnxt jakna

KM 1.00

100% poliester Mašinsko pranje Budite sljedeći Ftblnxt je kolekcija treninga dizajnirana za vrhunske performanse na terenu i vršnom stilu na ulici Odzračni sustav sa sublimiranim ventila

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.