• Nedavno
Lioobo trake za vežbanje otpor trake za vežbanje otpor 1 Set prenosnih kablovskih ručki za vežbanje trake za vežbanje ručke za svakodnevnu upotrebu fitnes ručke pribor za vežbanje Yoga Pribor

Lioobo trake za vežbanje otpor trake za vežbanje otpor 1 Set prenosnih kablovskih ručki za vežbanje trake za vežbanje ručke za svakodnevnu

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Plastika i poliester. Savršeno pristaje vašim rukama, držeći zglobove u udobnijem položaju od uobičajenih ručki. Lagan i prenosiv, praktičniji za čuvanje i nošenje, putovanje ili kod kuće. povlačenje padova na mašini za vježbanje, zgibovi i druge vježbe vješanja. Takođe može biti u kombinaciji sa drugim fitnes spravama. Dobar poklon za porodicu, prijatelje, radnike i ljubitelje fitnesa. I svideće im se. Napravljen od visokokvalitetnog i čvrstog materijala, i praktičan za dugotrajnu upotrebu. Opis Ova stavka je ručka za fitnes kablove, usvajanje premije i materijala. Bilo da ste bodibilder ili povremeni fitnes entuzijasta, ove ručke za vježbe napravljene su da prežive širok spektar treninga. Neklizajuća i ergonomska ručka čini je ugodnijom za držanje i držanje. Možete da vežbate kod kuće bez odlaska u teretanu. Karakteristike-Boja : Kao što je prikazano-Materijal : plastika i poliester-veličina : 23.00 X13.00x3.50cm/9.04 X5.11x1.38in-napravljen od visokokvalitetnog i čvrstog materijala, i praktičan za dugotrajnu upotrebu. - Savršeno pristaje vašim rukama, držeći zglobove u udobnijem položaju od uobičajenih ručki. - Lagan i prenosiv, praktičniji za čuvanje i nošenje, putovanje ili kod kuće. - povlačenje padova na mašini za vježbanje, zgibovi i druge vježbe vješanja. Takođe može biti u kombinaciji sa drugim fitnes spravama. - Dobar poklon za vašu porodicu, prijatelje,- radnike i ljubitelje fitnesa. I svideće im se.- Boja : Kao Što Je Prikazano.- Veličina : 23x13cm.Paket Uključujući1 x par Ručki2 x kopče.

Više detalja

Izbor kupaca

MediCordz Traka Za Struk

KM 1.00

Dužina pakovanja : 4.3 cm Širina pakovanja : 7,6 cm Visina paketa : 16.8 cm Vrsta proizvoda : sportska oprema Dužina pakovanja : 4.3 cm Širina pakovanja : 7,6 cm Visina paketa : 16.8 cm.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.