• Nedavno
XWWDP korejska Zlatna čipka prirodni biser barokna traka za glavu Retro Francuska palata Pritisak kosa Super Vila

XWWDP korejska Zlatna čipka prirodni biser barokna traka za glavu Retro Francuska palata Pritisak kosa Super Vila

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : Biser + Vještački Dijamant. Iako je širokog dizajna, ne drži vam glavu!. Širina oko 2,5 cm. Elastičnost se može podesiti proizvoljno bez straha od lomljenja!. Višeslojna superponirana dizajnerska čipkasta suknja sa malo pažnje. Materijal : biser + Rhinestone Style : japanski i korejski.Iako je širokog dizajna, ne drži vam glavu!Širina Približno 2,5 cm elastičnost se može podesiti proizvoljno bez straha od lomljenja!Višeslojna superponirana dizajnerska čipkasta suknja sa malo pažnje.1 * traka za kosu napomena : 1. Zbog ručnog mjerenja, molimo ostavite grešku od 0-2 cm. Hvala na razumijevanju.2. Ručno izmjerite veličinu proizvoda, greška u veličini je neizbježna.

Više detalja

Izbor kupaca

Set Traka Za Djecu Suddora

KM 6.00

★Perfect Fit Stays Put ovi setovi traka za glavu i narukvica su veličine za djecu od 5 godina i mlađu Jedinstvena mješavina materijala ostaje stavljena, a da ne bude previše uska, tak

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.