• Nedavno
12 paketa traka za vježbanje za žene neklizajuće trake za znojne trake

12 paketa traka za vježbanje za žene neklizajuće trake za znojne trake

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ne Klizi I Brzo Vlaženje. 100% ručno rađeno i bez klevete. Prozračna Mješavina Poliestera I Spandeksa. Meka Traka Za Rastezanje Bez Glavobolje. Odlično za Sport, svakodnevnu odjeću i šminkanje. 【Materijal za upijanje vlage】 da li vam i dalje smeta znoj koji ulazi u oči i da li vam se kosa često trese dok vježbate? Samo odaberite naše ženske trake za treniranje, napravljene od vrhunskog poliestera i spandex tkanine, ne samo meke, lagane i prozračne, već i efikasno apsorbira znoj kako bi vaše čelo bilo suho i čisto. 【Elastične trake za glavu - jedna veličina odgovara većini】širina 3,8" i dužina 9", može se rastegnuti do 15". Velika elastičnost može odgovarati različitom obimu ženske glave, a da se ne osjeća previše zategnuto. 【12 pakovanja, odlična vrijednost ženska traka za glavu】12 paketa AKTVSHOW trake za znoj u živim jarkim bojama i klasičnom dizajnu, lijepo se slažu s vašim različitim stilom i sportskom odjećom, također super pristupačan kućni komplet za kosu koji možete podijeliti sa svojom porodicom. 【Mnogo načina, višenamjenski Dodaci za kosu】ove trake za vježbanje za žene odlične su za svakodnevno nošenje i sve aktivnosti u zatvorenom ili na otvorenom. Kao što su joga, trčanje, fitnes, planinarenje, biciklizam, planinarenje, zabava ili kancelarijski posao. Ne samo da držite kosu dalje od lica, već i upijajte znoj i zadržite frizuru, osnovni ukrasni dodatak za žene. 【Mali savjeti, za najbolje neklizajuće trake za kosu】našu traku za glavu možete nositi preko linije kose, ako se nošenje preblizu vrhu glave lako sklizne. Prednji dio šava ili stražnji široki dio, različiti načini odijevanja sjajni su za uljepšavanje linije kose i uljepšavanje oblika lica. Oko 9 inča / 22,8 cm * 3,8 inča/9,6 cm, široka traka za pokrivanje čela, može je saviti kako želite, velika elastičnost može odgovarati većini veličine glave.

Više detalja

Izbor kupaca

Set Traka Za Djecu Suddora

KM 6.00

★Perfect Fit Stays Put ovi setovi traka za glavu i narukvica su veličine za djecu od 5 godina i mlađu Jedinstvena mješavina materijala ostaje stavljena, a da ne bude previše uska, tak

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.