• Nedavno
Toddler Baby Girls jednobojna traka za glavu Bowknot elastična traka za kosu za dojenčad u ekstenzijama za kosu

Toddler Baby Girls jednobojna traka za glavu Bowknot elastična traka za kosu za dojenčad u ekstenzijama za kosu

Zahvalnost:
KM 0.84

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Lijepa Traka Za Kosu Za Bebe . Sigurno Ćete Pronaći Savršenu Traku Za Glavu Koja Ide Uz Odjeću Za Svoju Princezu. Veoma Su Rastezljive. Elastičnost Ovih Traka Za Glavu Za Bebe Čini Da Odgovara Većini Beba Od Novorođenčeta Do Malog Djeteta. Ove Trake Za Glavu Su Savršen Poklon Za Svaku Priliku! Rođendani, Pokloni Za Bebe, Božić, Porodična Fotografija, Praznici. Naši Simpatični, Trendi I Jedinstveni Lukovi Savršeni Su Dodatak Za Kosu Za Vaše Novorođene Fotografije. Paket uključuje : 1pc traka za glavu. Ove Trake Za Glavu Su Meke I Male Težine. Toddler Baby Girls jednobojna traka za glavu Bowknot elastična traka za kosu za dojenčad pletenica u Hair Extensions prilika : sve prilike sezona : na svim sezonamporod : Girls Pattern tip : Bowknotiako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas.

Više detalja

Izbor kupaca

Set Traka Za Djecu Suddora

KM 6.00

★Perfect Fit Stays Put ovi setovi traka za glavu i narukvica su veličine za djecu od 5 godina i mlađu Jedinstvena mješavina materijala ostaje stavljena, a da ne bude previše uska, tak

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.