• Nedavno
Ravna utičnica 3 utičnica, bijeli produžni kabel 6 stopa, prenaponski zaštitnik 300J, prekidač za prekidač preopterećenja, zaštitni podaci za djecu, izlazni ekstertiza za kućni ured, SGS odobren

Ravna utičnica 3 utičnica, bijeli produžni kabel 6 stopa, prenaponski zaštitnik 300J, prekidač za prekidač preopterećenja, zaštitni

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Poklopac za kliznu površinu djeteta】 Svaki izlaz ovog prenosnog napajanja Podesite poklopcem na poklopcu, zaštitite bebu od slučajnog električnog udara i držite neiskorištene utičnice zatvorene od prašine čak i malo vode. Pomoći kvalitetnim roditeljima bolje štite svoju djecu od nemoćnih nezgoda. 【Višestruka zaštita】 300 J Zaštita od prenapona, uzemljena zaštita, preopterećenje struje zaštite, zaštita od kratkog spoja, zaštita od visoke temperature, kombiniraju se za pružanje vrhunske sigurnosti. 【Dizajn desnog ugla】 Dizajn s ravnim utikačem od 45 ° neće blokirati susjednu donju utičnicu, a može se lako postaviti postavljati na zidni utikač iza noćnog ormarića, kreveta, stola i drugog namještaja. 【Ul popisuju 6ft energetskih traka】 Specifikacija kruga : 125 V / 10 A / 1250 W / 60 Hz. 18 AWG čista bakrena žica, zamotana sa dva sloja zaštitnog ljepila i 3 PRONG utikača, koji je prošao ul test. 【Brinite se besplatno nakon prodaje】 Omogućujemo 24-satnu službu za korisnike i 12-mjesečnu garanciju. Ako imate bilo kakvih problema, možete nas kontaktirati putem narudžbe na vrijeme. Klizni izlazni poklopci : Pomozite kvalitetnim roditeljima bolje zaštititi svoju djecu od nedjeljnih nesreća. Prekidač za zaštitu od preopterećenja : Ako opterećenje napajanja prelazi 10a / 1250 W, prekidač će se automatski otpustiti kako bi zaštitio vaše uređaje i vaš dom. Zaštitnik od prenapona 300 J može zaštititi vaš uređaj iz prenapona, šiljaka i rasvjete. Prizemljena zaštita, zaštitni prekidač za preopterećenje, zaštita kratkih spoja i zaštita od visoke temperature mogu automatski zaštititi vaše uređaje i vaš dom prilikom preopterećenja napajanja. Prijenosna veličina : 6,89in * 1,73in * 0,88in. Ima 3 AC prodajne mjere i 1 prekidač za zaštitu preopterećenja (uključivanje / isključivanje), tako da možete razumnu upotrebu utičnice. Čini malo prostora na vašem stolu ili katu, a čini vašu radnu površinu organiziranom, pogodnim za dom i ured. Montibled Design i 6ft / 1,82m produžni kabel mogu vam omogućiti instaliranje ove strujne trake na razna mjesta. To je preteminentna stanica za punjenje za telefon ili zid za telefon za telefon, TV i još mnogo toga. Za sigurnost osigurajte da trenutna snaga ne prelazi nazivnu snagu od 1250 W, ili može prouzrokovati oštećenje jedinice i vatrogasne nesreće.

Više detalja

125V/10A/1250W/60Hz. 18awg pure copper wire, wrapped with two layers of protective glue, and 3 prong plug, which has passed UL test. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.