• Nedavno
3 Rolls Gradient Rainbow višebojna traka od tkanine - 3 Trake za mrlje različite širine za mašne za umotavanje poklona(3/8,19/32,1 10 dvorišta po rolni)

3 Rolls Gradient Rainbow višebojna traka od tkanine - 3 Trake za mrlje različite širine za mašne za umotavanje poklona(3/8,19/32,1

Zahvalnost:
KM 8.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova traka od tkanine napravljena je od šarenog satenskog poliestera sa dvostrukim licem, svilenkasto meka, ali dovoljno čvrsta da drži različite oblike, glatkija na dodir. Prenos termičke sublimacije, ekološki prihvatljiv,bez deformacija, svijetle boje, otporan na habanje i perivo. Ova traka je savršena za dekoraciju zabave/vjenčanja, cvjetne mašne, umotavanje poklona, Dodaci za kosu DIY, vijenac, pokloni, uradi sam, poklon korpe, dekor šešira za odjeću itd. Dugina Boja, višebojna mješovita štampa,svijetla i šarena, pristaje za krojače, dekoratere, nevjeste, izradu mašni za kosu, umotavanje paketa poklona, zabavu i zanat. Širina : 3/8",19/32",1" , Dužina : 10 metara, Materijal : poliester, vrlo je savršena dužina za Uradi sam. Duginu traku možete izrezati na željenu dužinu u skladu sa vašim stvarnim potrebama, što može zadovoljiti vaše višestruke potrebe. Uslovi : 100% potpuno nov i visok kvalitet širine : 3/8",1",1-1/2" Dužina : 10 metara / rolna Boja : Gradient Rainbowkoristeći za : poklon pakovanje traka Vjenčanje/Party dekoracija napravite mašne za kosu ukrasite mini cilindre ukrasite haljine za djevojčice vjenčanje proslavljene dekoracije festivalska zabava dekoracija vjenčanja,itd. Savršeno za blagovaonicu ili sobu za zabavu, takođe savršeno za svadbeni događaj.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.