• Nedavno
10 metara provjerena žičana traka,2,5 široka Buffalo karirana Gingham traka za ukras božićnih zanata, zanati za umotavanje (crno i crveno)

10 metara provjerena žičana traka,2,5 široka Buffalo karirana Gingham traka za ukras božićnih zanata, zanati za umotavanje (crno i

Zahvalnost:
KM 4.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Klasični stil : Božićna traka je dizajnirana u crno-bijeloj kariranoj boji, klasična i elegantna za ukrašavanje vašeg doma, ureda, automobila, dvorišta i drugih mjesta za poboljšanje radosne festivalske atmosfere, dijeleći sretan provod sa svojim porodicama, prijateljima. Nosite svoje dnevne potrebe : Božićna karirana traka je duga 10 metara i široka 2,5 inča, dovoljno duga da zadovolji vaše različite namjene; možete ga izrezati na bilo koju veličinu koju želite u skladu sa vašim stvarnim potrebama. Multifunkcionalna traka : Božićna provjerena traka izgleda savršeno za ukrašavanje vaših prazničnih zanata, kao što su Božićni vijenci, vijenci za jelku, mašne za jelku, poklon korpe, stepenice, ograde, stolovi, stolice, svijeće, vrata, trijemovi, prozori, prilazi, stubovi za lampe, ukrasi, korpe i još mnogo toga. Izdržljiv materijal : traka za burlap je napravljena od burlap mekanog dodira, sa 2 fleksibilne gvozdene žice idu preko 2 strane, lako vam je da oblikujete i popravite oblik koji volite; izdržljiv je i zelen, bez blede i bez mirisa, koji možete slobodno koristiti. Široka primjena : pomoću ovih traka možete ukrasiti svoje praznične zanate, kao što su dekoracija božićnih zanata, zanati od cvjetnih lukova, umotavanje poklona, Božićni vijenac, dekor seoske kuće, vijenac za božićnu jelku, mašna za jelku, korpe za poklone itd., njihovo korištenje može poboljšati radosnu festivalsku atmosferu. Ove lijepe, visokokvalitetne karirane trake odlične su za uređenje rođendana, poklona, događaja, vjenčanja, diploma, zaruka, Božića, spomenika i još mnogo toga. Materijal : izrađen od kvalitetnog pamučnog platna, izdržljiv i jak , savršen završni dodir za korištenje i lako ih izrezati na dužinu koju želite božićna dekoracija : karirana traka se dobro slaže sa božićnom tematskom zabavom, prelijepe su dekoracije božićnog drveta, traka za umotavanje božićnih poklona, dekoracija vijenca, dekoracije vijenca dodaju festivalsku atmosferu : dodajte svečani dodir unutar vašeg doma, vani, u uredu, u vašem automobilu.Božić provjerena traka je sigurno pokazati svoj Božić duh Specifikacija : Materijal : pamuk linen veličina : cca. 2 1/2 inča sa 10 jardi.

Više detalja

Material:
cotton linen
Size:
approx. 2 1/2 Inch by 10 Yard

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.