• Nedavno
Daligirrl djevojke atletičke plesne gamaše sa bočnim džepovima - dječje aktivne nožne tajice za jogu trčanje vježbanja

Daligirrl djevojke atletičke plesne gamaše sa bočnim džepovima - dječje aktivne nožne tajice za jogu trčanje vježbanja

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

75% poliester, 25% spandex. Uvezeno. Povucite zatvarač. Samo ručno pranje. Funkcionalni džepovi : Daligirl Girls Atletska gamanja sa funkcijama funkcionalnih džepova sa obje strane, pružajući praktično skladištenje za male predmete kao što su tasteri, kartice i telefoni. Duboki džepovi osiguravaju da predmeti ostanu sigurni tokom fizičke aktivnosti. Visokokvalitetna tkanina : izrađena od visokokvalitetnih, rastezljivih i prozračnih tkanina, djevojčica vježbanje nude maksimalnu udobnost i podršku tokom sportskih aktivnosti. Zaštitni dizajn : Ergonomski dizajn djevojačkih plesnih tajica uključuje ravne šavove i prepona za gusjenice kako bi se osigurala udobnost bez kvafa i jednostavnost kretanja. Pogodni su za širok spektar aktivnosti kao što su joga, ples, trčanje, fitness, vježba i svakodnevno trošenje, čineći ih svestranim i praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Dizajn struka : Sa dizajnom visokog struka, ove gamaše pružaju sigurno uklapanje i podršku za dodatnu udobnost. Oni dolaze u raznim bojama i veličinama 7-8, 8-10, 10-12, 12-14, 14-16 kako bi se podudarali s različitim preferencijama i modnim ukusima. Lako za stil i nošenje : Ove gamaše imaju jednostavan dizajn koji je lako upariti s različitim odjećima, omogućavajući djevojčici da tokom proljeća, ljeta, ljeti, omogućuju djevojčici. Oni su takođe lagani i jednostavni za nošenje, čineći ga pogodnim za roditelje da zamijene i omogućavaju djeci da se sviraju i vježbaju udobno u cijeloj godišnjih doba.

Više detalja

Izbor kupaca

Pod 4 puta Armor Boys

KM 3.00

90% poliester, 10% elastan Uvezeno Tkanina za toplotnu površinu je ultra meka i glatka za ekstremnu udobnost s vrlo malom težinom 4smjerni rastezljivi izgradnja se kreće bolje u svakom sm

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.