• Nedavno
adidas muške Ultraboost 1.0 patike za trčanje

adidas muške Ultraboost 1.0 patike za trčanje

Zahvalnost:
KM 61.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Gumeni đon. Muške patike za trčanje za dominantne performanse i cjelodnevni komfor. ADIDAS PRIMEKNIT : gornji deo koji grli stopalo sa podrškom za poboljšanje pokreta. STRETCHWEB sa CONTINENTAL gumenim potplatom : Stretchweb potplat se prirodno savija za energiziranu vožnju, a Continental guma vam daje vrhunsku vuču; zvanično licencirani Continental proizvod. NE MOGU STATI. WONT STOP : nevjerovatan energetski povratak adidas BOOST-a kreiran je spajanjem energetskih kapsula, dajući vam moć da držite noge u pokretu. PARLEY OCEAN PLASTIC : ovaj gornji dio za cipele napravljen je od pređe koja sadrži najmanje 50% Parley Ocean plastike — reimaginirani plastični otpad, presretnut na udaljenim ostrvima, plažama, obalnim zajednicama i obalama, sprečavajući ga da zagađuje naš okean. Ove muške patike za trčanje napravljene su za vaše dnevne milje, kao i za cjelodnevno nošenje. Gornji dio je napravljen od Adidasa PRIMEKNITA koji grli stopala, sa prozirnim prekrivanjem kaveza. BOOST jastuk daje vam povratnu energiju za neprekidnu udobnost koja odgovara vašem neprekidnom danu, a Stretchweb gumeni potplat prirodno se savija za energiziranu vožnju.

Više detalja

Izbor kupaca

Adidas Adifom Q Cipele Muško

KM 0.33

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku Gumeni potplat Adipljastuk Uvezeno Gumeni potplat Adipljastuk Uvezeno Budućnost je pjena Krenite prema njemu u ovim adidašk

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.