• Nedavno
Frizerski salon frizure Perms Boja Dva svjetlost za zastavu bez vjetra za zastavu sa polniom i prizemnim šiljcima

Frizerski salon frizure Perms Boja Dva svjetlost za zastavu bez vjetra za zastavu sa polniom i prizemnim šiljcima

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dimenzije zastave su 2 '6 "visoke X 11' 6". Svaki komplet uključuje zastavu, četverodijelni stup zastave s bazom dizajniranom za korištenje u zemlji. Ovaj popis je za dva (2) kompletna kompleta!. Ušiveni rukav klizne preko zastavice za jednostavno podešavanje. Napravljen od izdržljivog super pletenog poliestera. Te su ove zastave sjajne za sve vrste vremena. Dimenzije zastave su 2 '6 "visoke X 11' 6". Svaki komplet uključuje zastavu, četverodijelni stup zastave s bazom dizajniranom za korištenje u zemlji. Ovaj popis je za dva (2) kompletna kompleta!. Ušiveni rukav klizne preko zastavice za jednostavno podešavanje. Napravljen od izdržljivog super pletenog poliestera. Te su ove zastave sjajne za sve vrste vremena. Specifikacije : - Hardver uključen za montiranje zastave u zemlji. - Zastave su visoke 11,5 stopa. - Plete poliester za trajnu zastavu i dug život. - Svijetle boje privlače pažnju i kupce. - Odvažno pismo dobija vašu poruku. - Brzi i jednostavan instalacija - Zastava za zastavu - Očekuje se da će život-flat-clat biti od 3-5 mjeseci, preporučuje se zamjena zastava zbog habanja i / ili izblijedjenja. Očekivani životni vijek ovisi o vremenskim uvjetima, rukovanju i plasmanu zastava. Donošenjem u noćne produžene trajanje zastave.- Zastava je na stražnjoj strani obrnuta - na jednoj strani sa 75-90% krvare na obrnutu ovisno o boji. - Označite neku varijaciju u boju u područjima. To su najistaknutiji na obrnutoj obrnutoj. - Nisu svi gradovi ne dopuštaju ovu vrstu oglašavanja. Molimo provjerite sa svojim agencijama lokalne samouprave prije kupovine.Warranty : Ne postoji izražena garancija za pero zastava, osim nedostataka proizvođača.

Više detalja

Izbor kupaca

Muzička LED znak

KM 26.10

Znakovi su važan dio donošenja novih kupaca u vaš posao, započnite danas sa akcentnim štampanjem i znakovima! ★ Jednostavna instalacija; Jednostavno spustite za prikaz sa uključenim

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.