• Nedavno
22x13inch Vertikalni vertikalni LED znak za poslovanje: Osvijetljeni znakovi sa treperom i postojanim, električnim lampicama za trgovine, barove, restauratant, prozor, zidove.

22x13inch Vertikalni vertikalni LED znak za poslovanje: Osvijetljeni znakovi sa treperom i postojanim, električnim lampicama za trgovine,

Zahvalnost:
KM 13.46

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1. Zahvali : Waenlir Otvoreni znakovi su ultra svijetli i upečatljivi. 22 * 13 inča Velike veličine može privući više obližnjih i daleko prolaznih "pažnje! Namješteno sa svijetlim, sefom i energetski učinkovitim LED svjetlima u crvenoj i plavoj boji, naša reklama za oglašavanje pružit će vam poslovanje. Povećajte trgovinu prometa i izloženosti, olakšajte svoje konkurente. 2. Jednostavan za upotrebu : Jednostavno objesite lanac prema gore i uključite ga, uključite prekidač i odaberite željeni režim (statički i treptajući) s prekidačem na znaku. Možete ga koristiti u zatvorenom. Primjetite njegovu zaštitu, izbjegavajte vlažnost tako da može dugoročno djelo. 3.Noški ušteda energije : U usporedbi s tradicionalnim dugim lampicama, ima uštedu energije (snaga je 8 W), sigurnost, visoka svjetlina (5-6 puta veća od običnih svjetiljki), dugi život (1000 hiljada sati), stabilni performanse, itd. 4.Aplikacija : električni otvoreni znak idealan je za vas vlastiti posao, poput restorana, brze hrane, salon ljepote, kavana, kavana, pekara, kućna oprema, pica za sladoled ili izlaz Gelato i tako dalje. Osvetljeni zaslon jasno pokazuje da li se posao otvori za dan. Otvoreni LED znak koji svetla takođe privlači više pažnje prema vašem poslovanju, svojim proizvodima ili uslugama. Samo u unutrašnjoj upotrebi. Ne izlažite jedinicu paru ili kiši. Svako poslovanje, kao što su restorani, barovi, saloni i maloprodajne trgovine, treba imati signalizaciju osvjetljenja koji primjećuju da li su otvorili ili ne otvorene za posao. Waenlir otvoreni znak radi samo to! Vidite razliku za sebe!.

Više detalja

Size:
22*13inch

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.