• Nedavno
Dobrodošli vertikalni potpis za zastavu poliestera

Dobrodošli vertikalni potpis za zastavu poliestera

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dimenzije proizvoda su 3 'x 5' (36 "x 60"). Zastava je izrađena od izdržljivih poliestera. Dva (2) GROMMETS za lako ugradnju na stup. Izvrsno za unutarnju ili vanjsku upotrebu. Pojedinačno presavijeni i pakirani. Specifikacije * 100% sintetički vodootporni materijal * Dizajni su tiskani i vidljivi na obje strane * svijetle boje otporne na bledbu * Deluxe kvalitetne boje / grafika * Ojačane rupe za ojačane grommetne rupe sa mesinganim grobnicama * pričvršćuje se na svaku zastavu Pole sa grommetcima * Slaba težina omogućava zastavama da lete dobro čak i u svjetlom povjetarcu * odličan za događaje, unutarnji displej i ličnu upotrebu.

Više detalja

Izbor kupaca

Karate feather Banner zastave

KM 31.45

Dimenzije zastave su 2 '5 1 / 2 "i visoka 11' 3 / 4" Napravljen od izdržljivog super pletenog poliestera Ušiveni rukav klizne preko zastavice za jednostavno podešavanje Te su ove zastave

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.