• Nedavno
Otvoreni znak 6 x12, dobrodošli Uđite, Drveni znakovi, poslovna trgovina uredski barovi na malo, 1 pakovanje

Otvoreni znak 6 x12, dobrodošli Uđite, Drveni znakovi, poslovna trgovina uredski barovi na malo, 1 pakovanje

Zahvalnost:
KM 3.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Savršena veličina : oko 15x30x0.5cm / 6x12x0,2 inča. Otvorena signala : Na raspolaganju su dva stila drveta i crne, visoko kontrastno slovo osigurava visoku vidljivost iz daljine. Primjenjivo na više scenarija : njegov potreban poslovni znak idealan je za malu trgovinu, suvenicu, doktorsku kancelariju, supermarket, frizerski salone, trgovine kafićima, knjižare ili bilo kojim poslovnim osnivačima kojim trebaju obavijestiti o tome su otvoreni. Bulk ponuda : Dostupno u rasutim paketima za uredski i školski pribor za uštedu troškova. Odlična usluga : wingcat pruža visokokvalitetne usluge povrata i povratka nakon prodaje. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, kontaktirajte nas na vrijeme, odgovorit ćemo vam što je prije moguće. Uvođenje rustične drvene trgovine otvorenim poslovnim potpisom "Dobrodošli smo otvoreni, uđite", savršen dodatak bilo kojem poslu koji želi privući pažnju kupaca dok hodaju. Ovaj otvoreni znak izrađen je od vrhunskog drveta, čineći ga i izdržljivim i dugotrajnim. Dizajniran za preduzeća svih veličina, ovaj otvoreni znak stvara toplu i privlačnu atmosferu bez obzira na vrstu trgovine. Natural zrna i tekstura drva dodaju rustikalni šarm koji će upotpuniti bilo koji stil dekora i osigurati da se vaša prodavnica izdvaja iz gomile. Ovaj otvoreni znak savršen je za sve vrste preduzeća, od kafića i restorana u maloprodajne prodavaonice i butika. S ovim znakom radnog vremena, prolaznici će uvijek biti u znanju, a nećete propustiti potencijalnu prodaju. Instalacija znaka je bez napora. Dolazi opremljena unaprijed izbušenim rupama i čvršom vrpcom konopcem, što vam omogućava da ga objesite u sekundi uz minimalan napor. Osim toga, dovoljno je dovoljno lagano da se lako preispita ako je potrebno. Zaključno, rustikalna drvena trgovina otvoreni poslovni znak "Dobrodošli smo otvoreni, uđite" je obavezno da li mora imati otvoreni znak za svaki posao. Pohvalan premium kvalitetnim materijalima, podebljanim i čistom slovima, dizajnom uštede prostora i pristupačna cijena, ovaj znak garantira da uhvate oko svih koji prolaze, koji ih prođu, uđu unutra. Dobijte svoje danas i neka vaše poslovanje procvjeta!.

Više detalja

Izbor kupaca

Muzička LED znak

KM 1.67

★ 100% LED ultrajarko tehnologija daje vam više svjetline dok koristite manje snage; trajat će više od 10 godina sa ispravnom upotrebom ★ Lagani LED znak (11 "H x 27" W X 1 "D) Savrš

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.