• Nedavno
Alfa nagrade Ne propustite snimaka koje ne uzimate, Michael Scott Citat, znak 10 x 2,75 inča

Alfa nagrade Ne propustite snimaka koje ne uzimate, Michael Scott Citat, znak 10 x 2,75 inča

Zahvalnost:
KM 3.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

✓ Dvostrana kaseta za industrijsku čvrstoću na leđima za jednostavno pričvršćivanje na bilo koju ravnu površinu. ✓ 2,75 "visoka x 10" i 1/16 "debela. ✓ Laserska ugravirana umetnička dela sa izuzetnim kvalitetom. ✓ Matte bijeli znak sa crnim laserskim ugraviranim slikama. ✓ Dvostrana kaseta za industrijsku čvrstoću na leđa Bilo koja ravna površina. ✓ 2,75 "visok x 10" i 1/16 "debeli. ✓ Laserska ugravirana umjetnička djela sa izuzetnim kvalitetom. ✓ Matte bijeli znak s crnim laserskim ugraviranim slikama. ✓ zaobljeni uglovi. Ovo je plastični znak od 10 x 2,75 inča s citatom iz Wayne Gretzkyja ili Michaela Scotta, ovisno o vašoj perspektivi .. Dolazi s dvostranom industrijskom trakom za jačinu na leđima za jednostavno oguljenje i pričvršćivanje na ravno površinu. Ovaj plastični znak je debljine oko 1/16 ". Previše je debelo da se suze rukama ili čak reže makaze. Font je tačna replika iz tabla na kojoj je Michael Scott napisao citat.

Više detalja

Izbor kupaca

Karate feather Banner zastave

KM 31.45

Dimenzije zastave su 2 '5 1 / 2 "i visoka 11' 3 / 4" Napravljen od izdržljivog super pletenog poliestera Ušiveni rukav klizne preko zastavice za jednostavno podešavanje Te su ove zastave

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.