• Nedavno
Nahanco CD35ASF2-10 Maloprodajna potpisnica za prikaze, Sva prodajna finala, 3 ½ H x 5 ½ W, crna s bijelim tiskom na zalihama kartice - 10 / CTN.

Nahanco CD35ASF2-10 Maloprodajna potpisnica za prikaze, Sva prodajna finala, 3 ½ H x 5 ½ W, crna s bijelim tiskom na zalihama kartice

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jedna strana, jednostavna za čitanje. Sturdy Card Stock. Crna sa bijelim tiskom. Napravljeno u sad. 3 ½ "H x 5 ½" w. Jedna strana, jednostavna za čitanje. Sturdy Card Stock. Crna sa bijelim tiskom. Napravljeno u sad. 3 ½ "H x 5 ½" w. Jedna strana, jednostavna za čitanje. Sturdy Card Stock. Crna sa bijelim tiskom. Napravljeno u sad. Dodajte maloprodajni znak koji Pops, pomažući u povećanju prodaje. "Sva prodajna finala" je svijetla Crvena i bijela karta za prikaz kartice, dimenzija 5 ½ "H x 7" w. Jedan je bio čvrst, dovoljno čvrst da stoji sami u štandu ili klizače desno u akrilni držač znaka ili metalni okvir okvira.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.