• Nedavno
TOPPS NFL 2014 Trostruki niti fudbal, mali, siv

TOPPS NFL 2014 Trostruki niti fudbal, mali, siv

Zahvalnost:
KM 150.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Višebojni zakrpe i kombo-relikvija za automatsko-relikvije za višestruku igraču. Novo za 2014. godinu su 2 slatka kućišta u autogramama ručnih žigova i trostrukih niti prozirna. 2 paketa po kutiji. 7 karata po paketu. Višebojni zakrpe i kombo-relikvija za automatsko-relikvije za višestruku igraču. Uvezeno. Višebojni zakrpe i kombo-relikvija za automatsko-relikvije za višestruku igraču. Novo za 2014. godinu su 2 slatka kućišta u autogramama ručnih žigova i trostrukih niti prozirna. 2 paketa po kutiji. 7 karata po paketu. Višebojni zakrpe i kombo-relikvija za automatsko-relikvije za višestruku igraču. Novo za 2014. godinu su 2 slatka kućišta u ručnim markama autograma i trostrukih niti prozirna kao i trostruki relikvi. Snažna klasa Rookie-a zaista bi trebala učiniti ovaj proizvod kolekcionarski san s višebojnim zakrpama i kombinacijama sa automatskim igračem i relikvijama.

Više detalja

Izbor kupaca

Bingolf - Bingo Golf igra

KM 8.00

Svaka igra uključuje 4 igračke kartice Pričvršćuje se lako u torbu Zabavna igra za klađenje za kurs Jednostavno za učenje igra se baš kao Bingo Bingolf je igra vještine (vaša), ne

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.